Έκπτωση με προπληρωμένο λογαριασμό από τη ΔΕΗ - OlaDeka

Έκπτωση με προπληρωμένο λογαριασμό από τη ΔΕΗ

Το νέο εκπτωτικό πρόγραμμα της ΔΕΗ για τους καταναλωτές που προπληρώνουν τους λογαριασμούς ρεύματος ενός έτους παρέχοντας έκπτωση 6% στη χρέωση προμήθειας μπήκε σε εφαρμογή στις 12 Ιουνίου. Ωστόσο σε συνδυασμό με την έκπτωση συνέπειας 15% σε όσους εξοφλούν έγκαιρα τους λογαριασμούς τους, τότε η συνολική έκπτωση φτάνει το 21%.

Το πρόγραμμα «Προπληρωμένος Λογαριασμός» απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές, δηλαδή νοικοκυριά, επαγγελματίες, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Δεν εφαρμόζεται όμως σε πελάτες που είναι ενταγμένοι στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, στο Τιμολόγιο Υπηρεσιών Αλληλεγγύης και στο Πολυτεκνικό Τιμολόγιο.

Όσοι πελάτες έχουν διακανονισμό θα πρέπει πρώτα να εξοφλήσουν το σύνολο του διακανονισμού για να μπορέσουν να ενταχθούν – εφόσον το επιθυμούν στο στο πρόγραμμα «Προπληρωμένος Λογαριασμός».

Ενας καταναλωτής που επιθυμεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα θα πρέπει να προπληρώσει το σύνολο των χρεώσεων (Προμήθειας, Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις για δίκτυα, ΕΤΜΕΑΡ, ΥΚΩ κ.λπ., Χρεώσεις Υπέρ Τρίτων όπως δημοτικά τέλη) που περιλαμβάνονται στους λογαριασμούς ρεύματος, έναντι και εκκαθαριστικών του προηγούμενου δωδεκάμηνου. Επίσης θα πρέπει να υποβάλει αίτηση, αφού επισκεφτεί υποκατάστημα της ΔΕΗ, για να ενημερωθεί μεταξύ άλλων για το ποσό της προκαταβολής. Το ποσό της προπληρωμής υπολογίζεται με βάση τα ιστορικά στοιχεία από το μηχανογραφικό σύστημα της ΔΕΗ για τον κάθε πελάτη. Οπως διευκρινίζεται η έκπτωση του 6%,υπολογίζεται μόνο στο τμήμα του λογαριασμού που αφορά τη χρέωση προμήθειας και όχι στις λοιπές χρεώσεις (δίκτυα κ.λπ.).

Στο πρόγραμμα έχει ήδη ενταχθεί το Δημόσιο με την προκαταβολή της ετήσιας κατανάλωσής του.

Δείτε ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria