WelFur: Η σύνδεση της υπεύθυνης εκτροφής γουνοφόρων ζώων και μόδας - OlaDeka

WelFur: Η σύνδεση της υπεύθυνης εκτροφής γουνοφόρων ζώων και μόδας

Περίπου 450 φάρμες εκτροφής γουνοφόρων σε ολόκληρη την Ευρώπη είχαν τον πρώτο έλεγχο αξιολόγησης WelFur στο πλαίσιο της εφαρμογής του πλέον προηγμένου επιστημονικά βασισμένου προγράμματος για την καλή διαβίωση των ζώων.

Λίγους μήνες μετά την εφαρμογή του επιστημονικού προγράμματος πιστοποίησης WelFur (επιστήμη που βασίζεται στην καλή διαβίωση των ζώων), ήδη 450 μονάδες εκτροφής μινκ και αλεπούς, υποδέχτηκαν την πρώτη επίσκεψη αξιολόγησης WelFur. Ο αριθμός δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς το 77% των κτηνοτρόφων στην Ευρώπη έσπευσαν να υπογράψουν για τουλάχιστον μία επίσκεψη το 2017 μόλις ανακοινώθηκε η εφαρμογή.

Το άνοιγμα του εκτροφέα στην ιδέα ενός προγράμματος πιστοποίησης για τη μέτρηση και την τεκμηρίωση της καλής μεταχείρισης των ζώων στις φάρμες είναι σημαντικό. Οι ευρωπαίοι κτηνοτρόφοι γνωρίζουν ότι η καλή διαβίωση των ζώων στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις αποτελεί κεντρικό στοιχείο της αειφόρου  ανάπτυξης του συγκεκριμένου κλάδου. Τα φιλικά προϊόντα προς την καλή διαβίωση των ζώων ελκύουν τους πελάτες που προτιμούν ένα πιο βιώσιμο στυλ μόδας.

Η υπεύθυνη κτηνοτροφία και η μόδα συνδέονται όπως ποτέ άλλοτε. Και ενώ η εθνικές νομοθεσίες έχουν όρια στον έλεγχο, ένα πρόγραμμα πιστοποίησης που αναπτύσσεται από επιστήμονες και βασίζεται σε 30 χρόνια έρευνας έχει καλύτερη απόδοση.

welfur

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria