15χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία την απόπειρα τριών αντρών που της ζήτησαν να πλησιάσει κοντά τους λέγοντάς της... - OlaDeka

15χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία την απόπειρα τριών αντρών που της ζήτησαν να πλησιάσει κοντά τους λέγοντάς της…

Σε καταγγελία – αναφορά στην αστυνομία προχώρησαν, πριν από λίγο, οι γονείς μιας 15χρονης στην Κοζάνη, μετά από τα όσα τους διηγήθηκε η κόρη τους, ότι συνέβησαν σήμερα Παρασκευή, στις 18:00, στην κάτω πλευρά της λαϊκής αγοράς, στη μεριά του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Σύμφωνα με τα όσα διηγήθηκε η μικρή, διερχόμενη από τη λαϊκή αγορά, τρεις άντρες, δύο εκ των οποίων ήταν μπροστά από ένα άσπρο φορτηγάκι, τύπου «κλούβας», χωρίς πινακίδες (και ο τρίτος στη θέση του οδηγού), της ζήτησαν να πλησιάσει κοντά τους, λέγοντάς της πως θα της δώσουν ένα κινητό τηλέφωνο.

Όταν εκείνη τους αρνήθηκε, της είπαν ότι ήθελαν να τους πει πως θα πάνε στη Φλώρινα.

Τότε, η μικρή, αντιλαμβανόμενη την περίεργη συμπεριφορά τους, άρχισε να κλαίει κι αναστατωμένη, διέφυγε από το σημείο, τρέχοντας, με προορισμό το φροντιστήριο Αγγλικών, που βρίσκεται στην περιοχή Πλατάνια, όπου είχε μάθημα.

Βλέποντάς την αντίδρασή της αυτή, ένας από τους τρεις άνδρες, σε «σπαστά» ελληνικά, όπως ανέφερε η 15χρονη, είπε στο διπλανό του: «Μπες γρήγορα στο αμάξι να φύγουμε».

Η 15χρονη, λίγο πριν φτάσει στο φροντιστήριο κι αφού είχε σιγουρευτεί πως δεν την ακολουθούσε κανείς, τηλεφώνησε, πανικοβλημένη, από το κινητό της, στον πατέρα της, ο οποίος, με τη σειρά του, ειδοποίησε την αστυνομία, περιγράφοντας τι είχε συμβεί.

Λίγο αργότερα, ο πατέρας, συνοδεύοντας την 15χρονη κόρη του, μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου και έγινε καταγραφή του συμβάντος.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria