Η ΡΑΕ ΜΙΛΗΣΕ - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΔΑ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ (ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) - OlaDeka

Η ΡΑΕ ΜΙΛΗΣΕ – ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΔΑ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ (ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ)

Τώρα τι θα βρουν να πούνε οι γνωστοί και…συστηματικοί άπιστοι; Η Καστοριά διψά για φυσικό αέριο, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και αυτοί στην μαύρη προπαγάνδα τους. Κάθε νέα αποστομωτική εξέλιξη, ξεμπροστιάζει τα μέλη της ντόπιας ομερτά!

Τώρα τι θα βρουν να πούνε οι γνωστοί και…συστηματικοί άπιστοι; Η Καστοριά διψά για φυσικό αέριο, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και αυτοί…στην μαύρη προπαγάνδα τους. Κάθε νέα αποστομωτική εξέλιξη, ξεμπροστιάζει τα μέλη της ντόπιας ομερτά! Φυσικά και δεν αναφερόμαστε σε όλους τους τοπικούς δημοσιογράφους. Υπάρχει όμως ένας καθόλου ευκαταφρόνητος αριθμός μερικών που αισθάνονται τηρουμένων των αναλογιών των μεγάλων κρατών και της μικρούλας Καστοριάς,  πιο δυνατοί κι απ τον Χίτλερ, πιο δυνατοί απ τον Μουσολίνι, απ΄τον Στάλιν, τον Φρανσουά Ντιβαλιέ, τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Βγαίνουν Περιφερειάρχες και κάνουν επανειλημμένες επίσημες δηλώσεις σε συνεντεύξεις τύπου μπροστά στα μούτρα τους, δίνει συνέντευξη στο oladeka.com ο Διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΔΑ (της αδελφής εταιρείας της ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ που έχει δημιουργηθεί για αυτόν ακριβώς το λόγο, δηλαδή τη διανομή φυσικού αερίου στην υπόλοιπη Ελλάδα εκτός των μέχρι τώρα εχόντων δίκτυο) και δηλώνει με χειρουργικές λεπτομέρειες, το πως η Καστοριά θα πάρει φυσικό αέριο και …όλοι σφυρίζουν αδιάφορα!

Ναι! Είναι οι ίδιοι που διερρύγνυαν τα ιμάτια τους και διαμαρτύρονταν (ορθώς) για το ακριβό κόστος θέρμανσης στην περιοχή μας!

Ναι! Είναι οι ίδιοι που κάλυπταν με μεγάλη σπουδή (και ορθώς έκαναν) τις μεγάλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το ακριβό πετρέλαιο και το άδικο φορολογικού επιπέδου χαράτσι που αναγκάζεται να πληρώνει ο Καστοριανός λόγω του έντονου και μακροχρόνιου Χειμώνα με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Ναι! Είναι οι ίδιοι που ουρλιάζουν (και ορθώς και πάλι κάνουν) όταν τα σχολεία κλείνουν επειδή δεν μπορούν να θερμάνουν τις τάξεις τους.

ΚΑΙ ΝΑΙ !!! Είναι οι ίδιοι που ενώ εδώ και καιρό ανακοινώνονται και αποδεικνύονται ένα ένα τα στοιχεία που φέρνουν το φυσικό αέριο ολοένα και πιο κοντά στην Καστοριά, κάνουν πως δεν άκουσαν τίποτα! Ασχολούνται με τις πάπιες και τα κουτσομπολιά που υποτίθεται βγάζουν φασαρία και χωριατιά! Έτσι για να κρατάμε νταμάρι και επίπεδο….

Εδώ που τα λέμε όμως δεν είναι μόνο οι δημοσιογράφοι.

Που είναι οι αναφορές σε αυτό το σοβαρότατο θέμα για την Καστοριά μας, από την τοπική αυτοδιοίκηση;

Που είναι οι κύριοι και οι κυρίες του δήμου; Δεν τους ενδιαφέρει;

Που είναι οι κύριοι και οι κυρίες της Π.Ε.; Δεν τους ενδιαφέρει;

Που είναι το πολιτικό προσωπικό; Δεν τους ενδιαφέρει;

Που είναι οι εκπρόσωποι των επαγγελματιών; Δεν τους ενδιαφέρει;

Τι γίνεται σε αυτή την πόλη τελικά; Μόνο ρεμούλα, μίζα, διαπλοκή και μαφία; Ω! Συγγνώμη! Έχουμε τουλάχιστον το WIND Greece! Το πανέξυπνο μαρκετίστικο grande colpo που μια ιδιωτική εταιρία μας βάζει και τρέχουμε πληρώνοντας κι όλας για αυτό. Και νοιώθουμε και φχαριστημένοι και περήφανοι γιατί …το τερματίσαμε!!! Ειλικρινά βγάζω το καπέλο στους ιθύνοντες νόες αυτής της κα-τα-πλη-κτι-κής ιδέας!!!

Θα επανέλθουμε ελπίζοντας πως κάτι θα αρχίσει να κινείται. Μέχρι τότε, εκπρόσωποι της μαύρης αντίδρασης, πάρτε μια ακόμη «φυσική» γροθιά στο στομάχι. Το φυσικό αέριο είναι κοντά μας. Αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά με μια τρανταχτή ακόμη εξέλιξη:

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (Ρ.Α.Ε.) δημοσιεύει σε τοπική εφημερίδα της Καστοριάς την αίτηση της ΔΕΔΑ για χορήγηση Άδειας Διαχείρισης Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου με αντικείμενο τη διαχείριση και εκμετάλλευση Δικτύων Διανομής στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Αυτό σημαίνει για όσους βιαστούν και πάλι να πουν, «τσ τσ, σιγά τ αυγά, αίτηση έγινε δεν εγκρίθηκε» ότι η ΡΑΕ βρίσκεται στο σημείο της δημοσίευσης σε τοπικό τύπο αφού η ίδια κατ ουσία έχει εγκρίνει την αίτηση και με αυτό τον τρόπο αναμένει τυχόν ενστάσεις από τρίτους (που φυσικά δεν πρόκειται να υπάρξουν). Άρα το όλο θέμα έχει κλείσει και η Καστοριά έχει ήδη εισαχθεί στο σχέδιο της ΔΕΔΑ για δημιουργία δικτύου φυσικού αερίου όπως μας έχει δηλώσει σε αποκλειστική συνέντευξη ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Θεόδωρος Τερζόπουλος 

 

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΑΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΡΑΕ Ανάρτηση της από 06-05-2017 δημοσίευσης της αίτησης της «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΕ» στην εφημερίδα «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ» της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τη διάταξη της παρ. 3 του άρθρου 7 του Κανονισμού Αδειών Φυσικού Αερίου (ΦΕΚ Β΄ 464/19.04.2010).

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η εταιρεία με την επωνυμία Εταιρεία Διανομής Αερίου Λοιπής Ελλάδας ΑΕ, που εδρεύει στο Ηράκλειο Αττικής, Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 92, Τ.Κ. 141 21, ΑΦΜ 997104868, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ, που εκπροσωπείται νόμιμα από τον κ. Θεόδωρο Τερζόπουλο, αιτήθηκε σύμφωνα με την παράγραφο 1 του Άρθρου 80 και την παράγραφο 1 του Άρθρου 80Γ του Ν. 4001/2011 (ΦΕΚ Α 179/22.08.2011) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, καθώς και τον Κανονισμό Αδειών Φυσικού Αερίου (ΦΕΚ Β’ 464/19.04.2010), τη χορήγηση Άδειας Διαχείρισης Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου, με αντικείμενο τη διαχείριση και εκμετάλλευση Δικτύων Διανομής στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με την υπ’ αριθμόν Ι_219644/03.04.2017 Αίτηση στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (Ρ.Α.Ε.). Αποδέκτης/αντίκλητος για την παραλαβή εγγράφων ορίζεται ο κ. Κ.-Α. Ρίζος.

Όποιος θεμελιώνει έννομο συμφέρον, δύναται, εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριάντα (30) ημερών από την παρούσα δημοσίευση, να υποβάλλει ενώπιον της ΡΑΕ αιτιολογημένες αντιρρήσεις σχετικά με την υποβληθείσα αίτηση.»

rae

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria