Η Ολυμπία Τελιγιορίδου για την παγκόσμια γιορτή Μάνας - OlaDeka

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου για την παγκόσμια γιορτή Μάνας

Μήνυμα της βουλευτού του Σύριζα Καστοριάς Ολυμπίας Τελιγιορίδου για την παγκόσμια γιορτή Μάνας

Η μητέρα είναι ο θεμέλιος λίθος της οικογένειας και ο συνδετικός κρίκος της κοινωνίας μας με σταθερές και διαχρονικές αξίες.

Η δεύτερη Κυριακή του Μάη είναι μια ημέρα διεθνώς αφιερωμένη στη Μητέρα. Μια ημέρα της άνοιξης με τα λουλούδια το ίδιο πλούσια και χαρούμενα, όπως το απαιτεί να είναι η γιορτή της μητέρας.

Μια ημέρα που μας καλεί όλους να στρέψουμε τη ψυχή μας στο πρόσωπο της και να αφήσουμε κάποια στιγμή τις υποχρεώσεις μας και την καθημερινότητα με τα τετριμμένα προβλήματα της και να κάνουμε κάτι ξεχωριστό για αυτή.

Να κάνουμε έναν απολογισμό της προσφοράς της και της αξίας της. ‘Εναν απολογισμό που θα βοηθήσει να βρει ο καθένας μόνος του τις διαστάσεις που παίρνει στη ψυχή του αυτή η μορφή, η μορφή της μάνας. ΜΑΝΑ, μια λέξη τόσο ιερή και συνάμα τόσο γλυκιά που προβάλλεται από τα χείλη όλων των ανθρώπων, μικρών και μεγάλων.

Η Μητέρα είναι πολύ σημαντική για όλους μας, είναι το αιώνιο σύμβολο της ζωής, της αγάπης και της θυσίας. Ο θεμέλιος λίθος της οικογένειας και ο συνδετικός κρίκος της κοινωνίας μας με σταθερές και διαχρονικές αξίες.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ

Βουλευτής Ν. Καστοριάς – ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria