Εντοπίστηκαν 3 χειροβομβίδες αγγλικού τύπου, ασφαλισμένες με την περόνη, κατά τη διαδικασία χειροδιαλογής στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων της ΔΙΑΔΥΜΑ - OlaDeka

Εντοπίστηκαν 3 χειροβομβίδες αγγλικού τύπου, ασφαλισμένες με την περόνη, κατά τη διαδικασία χειροδιαλογής στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων της ΔΙΑΔΥΜΑ

Ευτυχώς δεν υπήρξε απασφάλιση – εκπυρσοκρότησή τους

Εντοπίστηκαν, χθες Παρασκευή, λίγο πριν τις 19:00, κατά τη διαδικασία χειροδιαλογής, στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων της ΔΙΑΔΥΜΑ, τρεις χειροβομβίδες αγγλικού τύπου, ασφαλισμένες με την περόνη. Το ευτύχημα είναι ότι δεν σημειώθηκε εκπυρσοκρότηση, από την απασφάλιση των χειροβομβίδων, στη διαδικασία που προηγήθηκε της χειροδιαλογής, ακόμη και κατά τη μεταφορά τους.

Προφανώς, κάποιος ασυνείδητος πέταξε τις συγκεκριμένες χειροβομβίδες (παλαιού τύπου) μαζί με απορρίμματα, μη σκεπτόμενος προφανώς τι θα μπορούσε να συμβεί. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, άντρες της οποίας απομόνωσαν σε ασφαλή χώρο τις χειροβομβίδες, ώστε, αύριο, πυροτεχνουργοί του στρατού να τις παραλάβουν.

Η αστυνομία διερευνά από ποιο σταθμό μεταμόρφωσης «έφτασαν», στη ΜΕΑ, οι χειροβομβίδες, προκειμένου να ξετυλίξουν αυτό το «κουβάρι» της πρωτόγνωρης υπόθεσης.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria