Εκτροχιάστηκε τρένο έξω από την Θεσσαλονίκη - Μπήκε μέσα σε σπίτι! - OlaDeka

Εκτροχιάστηκε τρένο έξω από την Θεσσαλονίκη – Μπήκε μέσα σε σπίτι!

Ένας διασωληνωμένος διεκομίσθη στο Παπανικολάου – Η μηχανή διαπέρασε κατοικία, σώοι οι ένοικοι – Πληροφορίες για τρεις εγκλωβισμένους
Δύο νεκροί, ένας σοβαρά τραυματίας, άλλοι πέντε ελαφρά και τουλάχιστον τρεις εγκλωβισμένοι, είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός του εκτροχιασμού της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη εκτροχιάστηκε 200 μέτρα πριν τον Σταθμό Άδενδρου, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη, στις 21:40. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού επιβατών από την Πυροσβεστική βρίσκεται σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένας σοβαρά τραυματίας, ο οποίος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Κατά πληροφορίες πρόκειται για τον μηχανοδηγό, τον οποίο απεγκλώβισαν οι ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που βρίσκονται επί τόπου. Η μηχανή της αμαξοστοιχίας, μόλις εκτροχιάστηκε, διαπέρασε κατοικία που βρίσκεται δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές. Οι δύο ένοικοι είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο, κατά άλλες πληροφορίες, διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό ενός τρίτου ατόμου.
Στο τρένο, που απαρτιζόταν από 5 βαγόνια, επέβαιναν περίπου 100 άτομα. Επί τόπου έσπευσαν πολλά ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και περισσότερα από 15 οχήματα της Πυροσβεστικής, με δεκάδες άνδρες, που επιχειρούν προς απεγκλωβισμό τριών ατόμων. Τις προσπάθειες της Πυροσβεστικής συνδράμουν περίοικοι.
Oι τραυματίες διακομίζονται στα νοσοκομεία Άγιος Δημήτριος, Παπαγεωργίου και Παπανικολάου, που βρίσκονται σε ύψιστη ετοιμότητα, ενώ συγγενείς παραλαμβάνουν όσους επιβάτες δεν έχουν τραυματιστεί.
Η αμαξοστοιχία είχε ξεκινήσει νωρίς το απόγευμα από την Αθήνα και το βράδυ επρόκειτο να φτάσει στη Θεσσαλονίκη.

download (1)

download (2)

download (3)

download (4)

download (5)

download (6)

download

treno-thessaloniki

 

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria