Tο πρόγραμμα της 42ης Έκθεσης Γούνας Καστοριάς - OlaDeka

Tο πρόγραμμα της 42ης Έκθεσης Γούνας Καστοριάς

Το πρόγραμμα της 42ης Έκθεσης Γούνας Καστοριάς4-7 Μαΐου 2017:
ΠΕΜΠΤΗ Μαΐου 2017
Ώρες Λειτουργίας
10:00 – 18:00
11:00 – 17:30 Workshop για Νέους Σχεδιαστές και Fashion Bloggers
12:00 Εγκαίνια Έκθεσης
18:30 Fashion Gala στην Πλατεία Ντολτσό
19:30 Cocktail – Finger Food
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 Μαΐου
Ώρες Λειτουργίας
10:00 – 19:00
10:00 – 18:30 Workshop για Νέους Σχεδιαστές και Fashion Bloggers
ΣΑΒΒΑΤΟ 6 Μαΐου
Ώρες Λειτουργίας:
10:00 – 19:00
10:00 – 18:30 Workshop για Νέους Σχεδιαστές και Fashion Bloggers
17:00 Saga Furs Cocktail Party στον χώρο του Workshop (No C26)
ΚΥΡΙΑΚΗ 7 Μαΐου
May 7, 2017
Ώρες Λειτουργίας
10:00 – 19:00

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες  στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, δέκα ημέρες πριν την έναρξη της 42ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς. Πρόκειται για το σημαντικότερο επιχειρηματικό γεγονός της χρονιάς, που αναμένεται και φέτος να προσελκύσει εκατοντάδες επισκέπτες από 30 και πλέον χώρες του εξωτερικού.

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» διασφάλισε, άλλωστε, την πραγματοποίηση 2 διεθνών πτήσεων (charter) από τη Ρωσία και την Ουκρανία, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τόσο οι επισκέπτες  της  Έκθεσης, όσο και οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες

KASTORIA International Fur Fair

Η KASTORIA, International Fur Fair πραγματοποιήθηκε, για πρώτη φορά, στο προσκήνιο της Διεθνούς Βιομηχανίας της Γούνας το 1976. Σήμερα 41 χρόνια μετά, παρουσιάζει όλη τη γκάμα προϊόντων γούνας και υπηρεσιών όπως: Κατεργασμένα γουνοδέρματα και δέρματα, γούνινα ενδύματα, δερμάτινα ενδύματα, άλλα ενδύματα, εξαρτήματα Γούνας, αναλώσιμα και αξεσουάρ,μηχανήματα, υπηρεσίες ενώ ανάμεσα στους εκθέτες και χορηγούς είναι τα μεγαλύτερα δημοπρατήρια στον κόσμο καθώς και ο κλαδικός τύπος. Εκτός από εμπορική συνάθροιση, η KASTORIA International Fur Fair είναι σημείο συνάντησης νέων σχεδιαστών με καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου.

Αποτέλεσμα εικόνας για 42 εκθεση γούνας καστοριάς

Το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για να συμμετάσχουν στην έκθεση ήταν πολύ μεγάλο και όπως ανέφερε ο  πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς κ. Κορεντσίδης. Οι 86 από τους 115 εκθέτες είναι ελληνικές γουνοποιητικές επιχειρήσεις και σύμφωνα με τους οργανωτές, είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει σήμερα ο κλάδος στον παγκόσμιο ανταγωνισμό. Οι υπόλοιποι 29 εκθέτες είναι ξένοι. Πρόκειται για επιχειρήσεις από τις χώρες Τουρκία, Φιλανδία, Σερβία, Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία και από τον Καναδά.

Στη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις, όπως το workshop νέων σχεδιαστών, εργαστήρι επεξεργασίας γούνας για φοιτητές σχολών μόδας από όλη τη χώρα και ενημερωτικές ημερίδες σε συνεργασία με τη Helexpo- ΔΕΘ. Το καθιερωμένο gala, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωσης, δημοσιογράφων και ειδικών από το χώρο της μόδας, για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στο ιστορικό κέντρο της Καστοριάς, στη μεσαιωνική συνοικία του Ντολτσό.

Πρόθεση των διοργανωτών είναι μέσα από τις δράσεις της εκθεσιακού γεγονότος να προβληθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο αρχιτεκτονικός πλούτος τα ιστορικά στοιχεία, ο πολιτισμός και οι ομορφιές που διαθέτει η Καστοριά, η πόλη που συνεχίζει την παράδοση στην επεξεργασία και μεταποίηση της γούνας. Το Gala θα παρουσιάσουν προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας και των media.

Στα εγκαίνια της 42ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς θα παραβρεθεί ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς θα υπάρχουν οργανωμένες εμπορικές αποστολές, μεμονωμένοι εμπορικοί επισκέπτες και επιχειρηματίες από 30 χώρες της Ευρώπης, των ΗΠΑ, του Καναδά, της Κορέας και της Κίνας.

Αποτέλεσμα εικόνας για 42 εκθεση γούνας καστοριάς

Ο Fluffy (Φλάφι), είναι ο 3d γούνινος χαρακτήρας, που πρωταγωνιστεί στο πρωτότυπο τηλεοπτικό spot της 42nd KASTORIA International Fur Fair.

Η χνουδωτή χαρούμενη φιγούρα, μέσω του video, …καλωσορίζει  εκθέτες και επισκέπτες στη φετινή διοργάνωση λίγες ημέρες πριν την έναρξή της!!! Δείτε εδώ

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria