Στο Ντολτσό το GALA του Συνδέσμου Γουνοποιών - OlaDeka

Στο Ντολτσό το GALA του Συνδέσμου Γουνοποιών

ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, δέκα ημέρες πριν την έναρξη της 42ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς. Πρόκειται για το σημαντικότερο επιχειρηματικό γεγονός της χρονιάς, που αναμένεται και φέτος να προσελκύσει εκατοντάδες επισκέπτες από 30 και πλέον χώρες του εξωτερικού.

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» διασφάλισε, άλλωστε, την πραγματοποίηση 2 διεθνών πτήσεων (charter) από τη Ρωσία και την Ουκρανία, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τόσο οι επισκέπτες της Έκθεσης, όσο και οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες.

«Η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς είναι ένα τεράστιας οικονομικής σημασίας γεγονός που θα δώσει ζωή και ανάσα στον τόπο της Καστοριάς, τόσο κατά τις ημέρες διεξαγωγής της, όσο και στη συνέχεια, καθώς ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει μεγάλη επιτυχία και από εμπορικής άποψης. Αυτό δείχνουν, άλλωστε τα στοιχεία που έχουμε έως τώρα στη διάθεσή μας», δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, «Ο Προφήτης Ηλίας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ήδη, υπάρχει πληρότητα στις ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής μας, σε ποσοστό που αγγίζει το 100%, ενώ, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, εργάζονται δεκάδες συμπολίτες μας σε πάρα πολλούς τομείς.

«Κύριος στόχος μας, πλην την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμβολή μας στην ανάπτυξη της περιοχής μας», πρόσθεσε ο κ. Κορεντσίδης.

Σε ό,τι αφορά τις παράλληλες εκδηλώσεις, την πρώτη ημέρα της Έκθεσης θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο GALA, το οποίο για πρώτη φορά θα λάβει χώρα στο ιστορικό κέντρο της Καστοριάς, προκειμένου να αναδειχθεί η παραδοσιακή πλευρά της πανέμορφης πόλης μας. Το Gala θα παρουσιάσουν διάσημες προσωπικότητες του χώρου της μόδας και των media.

Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης , θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι επεξεργασίας γούνας για φοιτητές σχολών μόδας από όλη τη χώρα.

Το εγχείρημα και τη μεγάλη προσπάθεια του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς υποστηρίζουν, μεταξύ άλλων, η Blackglama (Μέγας Χορηγός) και ο TAP (Χρυσός Χορηγός), με τον κ. Κορεντσίδη, στις δηλώσεις του, να ευχαριστεί τους παραπάνω φορείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στη Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, αντιλαμβανόμενοι την τεράστια σημασία της για τη βιοτεχνία της γούνας στην Καστοριά και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας γενικότερα.

TO ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria