Η Καστοριά στην τουριστική έκθεση Κύπρου - OlaDeka

Η Καστοριά στην τουριστική έκθεση Κύπρου

Τη διεθνή τουριστική έκθεση “ΤΑΞΙΔΙ 2017”, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) στη Λευκωσία, επισκέφθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κος Λάζαρος Ζήσης ως εκπρόσωπος του Δήμου Καστοριάς, από 21 έως 23 Απριλίου.

Η συμμετοχή της Αντιδημαρχίας Τουρισμού στην έκθεση “ΤΑΞΙΔΙ” σηματοδοτεί έναν σημαντικό σταθμό στην εκστρατεία του Δήμου Καστοριάς για την προσέλκυση τουριστών από διεθνείς αγορές, με στόχο την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του τόπου μας ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού και την προβολή νέων προϊόντων και υπηρεσιών που συντίθενται στη ζήτηση θεματικού τουρισμού όπως, θρησκευτικός, αθλητικός και περιπατητικός τουρισμός.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο κος Ζήσης είχε συνομιλίες με τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γεώργιο Λακκοτρύπη, με τον εκπρόσωπο του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού κ. Ηρόδοτο Ηροδότου, με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου κ. Ντίνο Κάκκουρα, καθώς και με στελέχη του γραφείου Xenos Travel.

Επίσης, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με ομόλογους εκπροσώπους από την τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου Λευκωσίας όπως τον Αντιδήμαρχο Λευκωσίας κ. Κώστα Μαυρίδη και την Πρόεδρο της Πολιτιστικής Επιτροπής κα. Λεώνη Ορφανίδου. Σκοπός της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερο φιλικό κλίμα, ήταν η εφαρμογή ενός κοινού πλαισίου δράσης σε θέματα πολιτιστικού ενδιαφέροντος, καθώς ο πολιτισμός δείχνει έναν διαφορετικό δρόμο προώθησης και προβολής των δύο προορισμών (Λευκωσίας – Καστοριάς).

KASTORIA-KYPROS-18156491_10207415812632316_2287367024897648855_o

KASTORIA-KYPROS-DSCN2481

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria