Α' Ε.Π.Σ. Καστοριά: Δόξα Κορησού - Καστοριά 0-4 - OlaDeka

Α’ Ε.Π.Σ. Καστοριά: Δόξα Κορησού – Καστοριά 0-4

Με “ντόρτια” πέρασε η Καστοριά από την Κορησό, αφού νίκησε την τοπική Δόξα με σκορ 0-4.

Η Καστοριά αν και έπαιξε με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της κατόρθωσε να επιβάλλει τον ρυθμό της, σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ έχασε την ευκαιρία να αυξήσει το σκορ, αφού είχε δύο χαμένα πέναλτι κι ένα δοκάρι.

Στο α΄ημίχρονο η Καστοριά ξεκίνησε επιθετικά το παιχνίδι και μόλις στο 2΄ο Νίνος με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1). Στο 15΄ο Damzi με σουτ έκανε το 0-2. Στο 20΄σε σουτ του Μαντζάνα, η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Στο 25΄η Καστοριά είχε και δεύτερο δοκάρι σε εκτέλεση της εσχάτης των ποινών από τον Damzi, ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, όταν ανατράπηκε από τους αμυντικούς, μέσα στην περιοχή.Στο 43΄ο Damzi “πήρε το αίμα του πίσω”, όταν πέτυχε το 0-3, με πλασέ, ύστερα από ωραίο σπάσιμο της μπάλας από τον Χασάι.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε και στο 50΄ο Αντωνιάδης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-4. Στο 72΄ο Τσόπρας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής της συνάντησης καταλόγισε το καταφανέστατο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Μελισσανίδης, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε.

Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Τσιμόπουλου Θ. και των βοηθών του κ. κ. Πρεσπάρη Γ. και Γιαμπάνη Ν., άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.

Οι συνθέσεις: 

ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ: Κοκκινίδης (46΄Μποτζίδης), Τσόπρας Ι., Sismas, Γακκιάι Λ., Τσόπρας Λ., Παπαιωαννίδης, Κουζίνας, Παπαθανασίου, Στυλιάδης (79΄ Κολλάρας), Γακκιάι Ε. (46΄Μηλιάτης Ε.), Μελλίδης

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Γιαρμάς, Σίμος, Μελισσανίδης, Τράντας, Αντωνιάδης, Λαδάς, Damzi (54΄Φυτανίδης), Μηλιάτης Βασ., Χασάι, Νίνος (62΄Τσόπρας Θεοδ.),  Μαντζάνας (46΄Λίτσκας Κων.)

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria