Αποκλειστικό – Γέμισε αίματα ΤΑΞΙ! - OlaDeka

Αποκλειστικό – Γέμισε αίματα ΤΑΞΙ!

ΑΘΗΝΑ

Δείτε αποκλειστικές εικόνες από το απίστευτο συμβάν που σημειώθηκε πριν λίγο στη Λεωφόρο Αμαλίας στο ύψος του New York College. Το ΤΑΞΙ που βλέπετε στις εικόνες βαμένο με αίματα, ενώ κινούνταν στο πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας δέχθηκε επίθεση από άλογο το οποίο έσερνε άμαξα που βρίσκονταν λίγο πιο πίσω.

Η άμαξα επέστρεφε από δεξίωση γάμου που τελέσθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Στο ταξί επέβαινε ένας αμερικανός πολίτης ο οποίος κατατρομοκρατήθηκε όταν αντιλήφθηκε έναν δυνατό ήχο και αμέσως μετά το αυτοκίνητο γέμισε θραύσματα από το πίσω τζάμι το οποίο έσπασε με τα πόδια του το άλογο που αφηνιασμένο είχε σηκωθεί όρθιο και έπεσε με δύναμη στο κίτρινο όχημα.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο. Ευτυχώς κανείς άνθρωπος δεν έπαθε το παραμικρό αλλά ο φόβος και ο τρόμος που κυρίευσε οδηγό και επιβαίνοντα του ταξί ήταν μεγάλος.

Ο αμερικανός πελάτης, αφού αντιλήφθηκε ότι δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, έφυγε γρήγορα από το σημείο χωρίς να ασχοληθεί περαιτέρω.

Το μόνο «θύμα» που άφησε η ιστορία, ήταν το άλογο που για κάποιον λόγο όπως δείχνουν όλα «σκιάχτηκε» και χωρίς να το θέλει έπεσε επάνω στο ταξί σπάζοντας το πίσω τζάμι και τρομοκρατώντας οδηγό και πελάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διερχόμενη μηχανοκίνητη ομάδα του Τμήματος Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ επενέβη άμεσα για να σταματήσει την απειλητική αιμορραγία και να σώσει το βαριά τραυματισμένο άλογο από το οποίο είχαν αφαιρεθεί ολόκληρα κομμάτια από τον ιστό του σώματος του.

Το άλογο τελικά μεταφέρθηκε μετά από συντονισμένη επιχείρηση με ειδικά διαμορφωμένη νταλίκα στο ιατρείο του ιπποδρόμου.

 

alog-taxi1

alogo1

taxi-alogo1

taxi1

Φωτογραφίες – Γιώργος Σμιξιώτης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria