Final-4 Παίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.: Πρωταθλήτρια η ομάδα του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου Γρεβενών - OlaDeka

Final-4 Παίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.: Πρωταθλήτρια η ομάδα του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου Γρεβενών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρωταθλήτρια 2016-2017 στο Παιδικό πρωτάθλημα Μπάσκετ της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. αναδείχτηκε το βράδυ του Σαββάτου η ομάδα του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου Γρεβενών, νικώντας στον μεγάλο τελικό την Α.Ε. Κοζάνης με σκορ 62-44.

Ο τελικός πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης Κοζάνης, παρουσία 500 και παραπάνω φιλάθλων.

Η ομάδα των Γρεβενών ήταν ανώτερη σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού και κατέκτησε δίκαια αυτό το τρόπαια, με πρώτο σκόρερ τον Τσούκα.

Από την άλλη πλευρά η Α.Ε. Κοζάνης έκανε πολλά λάθη στο παιχνίδι της, πράγμα που δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από αυτόν τον τελικό, κατακτώντας έτσι την δεύτερη θέση.

Πολυτιμότερος παίχτης και πρώτος σκόρερ του Τουρνουά αναδείχτηκε ο Τσούκας από την ομάδα του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου Γρεβενών, ο οποίος «ξεδίπλωσε» το ταλέντο του μέσα στο παρκέ, πραγματοποιώντας μία ακόμα καλή εμφάνιση.

Οι δωδεκάδες των ομάδων:

Α.Ε. Κοζάνης: Βούρκας, Παπαγιάννης , Χλιαράς, Δρίζης, Βούρκας Ι., Παλέντζας, Τσίρος, Φούντογλου, Μαυροζούμης, Πεχλιβανίδης , Σκαρκαλάς

Κεραυνός Αγίου Γεωργίου Γρεβενών: Δαδαλης, Μπατσίλας, Παπαδημητρίου, Ντολιας, Ποραβός, Κουκουτάρης, Παπαλιούρας, Γκόλιας, Παπαγεωργίου, Τσούκας, Βασδαρης, Ταμπάκος

Διαιτητές: Κατωτικίδης, Τσιαπλής, Παπανικολάου

Δείτε τις φωτογραφίες:

7gOeoHI nignru7 q3A9p0t QS6HjkE

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria