52 Χρονών ο δολοφονημένος οδηγός ΤΑΞΙ από την Τσάκωνη Καστοριάς - OlaDeka

52 Χρονών ο δολοφονημένος οδηγός ΤΑΞΙ από την Τσάκωνη Καστοριάς

ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΘΥΜΑ

Τα καλύτερα μόνο θα ακούσει στο χωριό Τσάκωνη Καστοριάς όποιος ρωτήσει για τον 52χρονο δολοφονημένο οδηγό ΤΑΞΙ που άφησε την τελευταία του πνοή σε ερημικό σημείο πλησίον της Λεύκης Καστοριάς.

«Στο συγκεκριμένο σημείο ακούγαμε ότι γίνονται περίεργα πράγματα…φαίνεται ότι ο Κ. δεν κατάλαβε που του είπαν να τους πάει ή όταν τον οδήγησαν εκεί ήταν αργά» αναφέρει στο oladeka.com αυτοκινητιστής που δεν κρύβει τον πανικό του από το απίστευτο γεγονός. «Λέγαμε ότι μόνο στην Αθήνα γίνονται, αλλά να που ήρθαν και στις αυλές μας…ποιος ξέρει τι ακριβώς έγινε…το σίγουρο είναι ότι χάσαμε ένα πολύ καλό παιδί!» συνεχίζει ο άνθρωπος που μας μίλησε.

Εντωμεταξύ οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για χτυπήματα με κάποιο αντικείμενο στο κεφάλι, αλλά λίγο αργότερα όλα τα ΜΜΕ γράφουν για πυροβολισμό στο κεφάλι.

Δείτε τα ρεπορτάζ

Νεκρός εντοπίστηκε 40 μέτρα από το όχημα του ένας 52χρονος άντρας στην περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς.

Ο άτυχος οδηγός φέρει τραύμα στον κροταφική χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος Σ.Κ. (σ.σ. κάποιο λάθος έχουν κάνει στο ένα αρχικό οι Αθηναίοι συντάκτες του new post αφού ο άτυχος  είναι ο Κ.Τ.) είχε βγει για δουλειά στις 17:00 το απόγευμα και απο τότε οι οικείοι του έχασαν κάθε σημάδι επικοινωνίας μαζί του.

Το περιστατικό έρχεται να σημάνει συναγερμό στις αστυνομικές Αρχές οι οποίες αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, καθώς πρόκειται για την δεύτερη δολοφονική επίθεση που δέχεται οδηγός ταξί, μέσα σε σύντομο διάστημα, θυμίζοντας αρκετά την περίπτωση του 52χρονου θύματος στη Κηφισιά που βρέθηκε νεκρός στο ταξί του έπειτα από πυροβολισμό που δέχτηκε εξίσου στον κρόταφο.

Σημειώνεται ότι οι δυο περιπτώσεις παρουσιάζουν από ένα κοινό στοιχείο και μια διαφορά. Το κοινό,είναι το σημείο του σώματος που φέρεται να δέχθηκαν το χτύπημα του δολοφόνου, δηλαδή ο κρόταφος και η διαφορά ότι ο 52χρονος στη Κηφισιά βρέθηκε νεκρός εντός του οχήματος, ενώ ο οδηγός στη Καστοριά σε κοντινή απόσταση από το ταξί.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria