Το Πάσχα ξεκινάει τη λειτουργία το αναψυκτήριο στον Άι Θανάση - OlaDeka

Το Πάσχα ξεκινάει τη λειτουργία το αναψυκτήριο στον Άι Θανάση

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στη δημοπράτηση του αναψυκτηρίου του Αγίου Αθανασίου θα προχωρήσει το αμέσως επόμενο διάστημα ο Σύλλογος Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς, καθώς τοΔ.Σ. του συλλόγου επιδιώκει να λειτουργήσει για τις γιορτές του Πάσχα.
Να θυμίσουμε ότι το εν λόγω κτίριο παραχωρήθηκε πριν λίγο καιρό μετά από την μεσολάβηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς στον σύλλογο Φίλοι Περιβάλλοντος.
Ήρθε η δικαιώσει
Την ικανοποίηση του για την παραχώρηση του κτιρίου εξέφρασε ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλοι Περιβάλλοντος κ. Τάκης Κλαζίδης, κάνοντας μάλιστα λόγο για σχέδια, όνειρα και δικαίωση του νυν ΔΣ αλλά και των προκατόχων του. «Δεν έχει παραχωρηθεί απλά, υπάρχει δωρεάν παραχώρησης προς το σύλλογο μας, σε έναν σύλλογο που πάσχιζε χρόνια να το κατορθώσει . Πλέον δικαιώνουμε ανθρώπους οι οποίοι είχαν τις αγωνίες τους γι αυτούς τους χώρους, για το αναψυκτήριο του Προφήτη Ηλία, για τα γραφεία του Συλλόγου, αλλά και για το αναψυκτήριο στον Άγιο Αθανάσιο. Το θέμα είχε αίσιο τέλος και θα πάρει το δρόμο του», δήλωσε .
Σκοπός του συλλόγου σύμφωνα με τον κ. Κλαζίδη είναι να δημοπρατηθεί το καινούριο αναψυκτήριο, που ήταν σε αδράνεια τόσα χρόνια, παράλληλα θα γίνουν και οι νομικές διαδικασίες για να είναι καλυμμένο το ΔΣ. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέχρι το Πάσχα θα λειτουργήσει.
«Τα έσοδα από τα αναψυκτήρια είναι ανταποδοτικά για τον Σύλλογο και καλύπτουν καθημερινά έξοδα. Ο Σύλλογος χρειάζεται πολλά χρήματα γιατί έχει δημιουργήσει μεγάλες ανάγκες. Τα έσοδα είναι λίγα για να ανταποκριθούν στα έξοδα μας», σημείωσε ο κ. Κλαζίδης.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria