ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΛΙΑΝΟΣ: "Παρακαλούνται οι δημότες και ιδιαίτερα οι νέοι που..." - OlaDeka

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΛΙΑΝΟΣ: “Παρακαλούνται οι δημότες και ιδιαίτερα οι νέοι που…”

Ο Δήμος Καστοριάς με μια συντονισμένη προσπάθεια των υπηρεσιών του προβαίνει στην ανάπλαση του πάρκου Παναγιάς Φανερωμένης, του μεγαλύτερου και ανεκτίμητου πνεύμονα της πόλης μας.Το τμήμα πρασίνου έχει προβεί στο κλάδεμα των δέντρων.
Η Τ.Υ με τους εργαζόμενους του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας συντήρησε αρμολόγησε και ανακατασκεύασε τα τμήματα του πέτρινου σκαλόδρομου που είχαν αποδομηθεί. Συμπλήρωσε και ενίσχυσε τα φθαρμένα τοιχία και καθάρισε τα πλακόστρωτα από τις φερτές ύλες.
Ο ηλεκτροφωτισμός της Τ.Υ του δήμου προχώρησε σε συντήρηση όλου του δικτύου του άλσους που είχε καταστραφεί και αντικατέστησε ή συμπλήρωσε φωτιστικά στοιχεία όπου ήταν απαραίτητα.
Ακολουθεί το τμήμα πρασίνου για την κοπή των επικίνδυνων για τους επισκέπτες δένδρων και η καθαριότητα για την απομάκρυνση των ξύλων. Τέλος η Τ.Υ θα συντηρήσει και θα τοποθετήσει παγκάκια, ότι άλλο εξοπλισμό θα χρειαστεί, και θα αποκαταστήσει την ύδρευση της περιοχής του άλσους.

Παρακαλούνται οι δημότες και ιδιαίτερα οι νέοι που κάνουν χρήση του χώρου του άλσους να σεβαστούν την ύπαρξη του και να συνεργαστούν για την καλή διαχείριση την διατήρηση αλλά και την περαιτέρω ανάπλαση του.

Οι παρεμβάσεις αυτές της ανάπλασης και αξιοποίησης των κοινοχρήστων χώρων θεωρούνται αυτονόητες για όσους θέλουν να υποβαθμίσουν την αξία τους. Για εμάς που δίνουμε προτεραιότητα σε αυτές και τις αναδεικνύουμε έχουν την μεγαλύτερη αξία γιατί είναι είναι χρόνια αιτήματα της τοπικής κοινωνίας που ικανοποιούνται σήμερα. Πρωτίστως όμως αποκτούν την μέγιστη αξία γιατί γίνονται με φιλότιμο με μεράκι και με την αγάπη των Καστοριανών που υπηρετούν στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας. Τους ευχαριστούμε και τους τιμούμε .

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria