Παγκόσμια Ημέρα Τένις - OlaDeka

Παγκόσμια Ημέρα Τένις

Ο ΠΡΩΤΕΑΣ προσφέρει δωρεάν προπονήσεις και άλλες εκπλήξεις!

Από το 2013 η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τένις (ITF), έχει καθιερώσει την Παγκόσμια Ημέρα Τένις (World Tennis Day) στο πλαίσιο προώθησης, διάδοσης και ενίσχυσης του αθλήματος.

Η ημερομηνία που έχει οριστεί για το 2017 είναι η Δευτέρα 6 Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία πραγματοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο αγώνες επιδείξεων από παλιούς και εν ενεργεία αθλητές.

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Καστοριάς «ΠΡΩΤΕΑΣ», είναι από τους πρώτους Συλλόγους πανελλαδικά που διοργάνωσε από την πρώτη κιόλας χρονιά διάφορες εκδηλώσεις, συμμετέχοντας ενεργά σε αυτή τη προσπάθεια διάδοσης του αθλήματος στην περιοχή μας.

Έτσι κι εφέτος ο Σύλλογος προσφέρει 10 δωρεάν μηνιαίες συνδρομές για δωρεάν προπονήσεις, για μικρούς και μεγάλους που θέλουν να δοκιμάσουν τη μαγεία αυτού του υπέροχου  αθλήματος. Οι 10 πρώτοι που θα στείλουν μέσω e-mail ή μέσω μηνύματος στην σελίδα facebook του Πρωτέα (Proteas Kastoria Tennis Club) τα στοιχεία τους, θα είναι οι τυχεροί που ο Πρωτέας θα επικοινωνήσει μαζί τους για να έρθουν στις υπέροχες γηπεδικές μας εγκαταστάσεις.

Άμεσα επίσης θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες εκδηλώσεις και αγωνιστικές δραστηριότητες που θα ακολουθήσουν, με πολλές εκπλήξεις για τα Μέλη του Συλλόγου και τους φίλους του αθλήματος.

Με την ελπίδα και την προσδοκία να γεμίζουν όλοι οι αθλητικοί χώροι με κόσμο και κυρίως με παιδιά, θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν το Τένις. Ένα άθλημα, που στον Πρωτέα, που είναι ο μακροβιότερος Σύλλογος Τένις στην περιοχή μας το γιορτάζουμε κάθε μέρα επί 24 ολόκληρα χρόνια!

world-day-tenis

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria