«ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ» του tripadvisor και της peta από το Peta kills Animals - OlaDeka

«ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ» του tripadvisor και της peta από το Peta kills Animals

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι – Το site που δημοσιεύει πλαστές κριτικές «τακίμιασε» με τη «φιλοζωική» peta που σκοτώνει ζώα για το χρήμα!!!

Μετά την συνεργασία με την PETA, το ταξιδιωτικό site TripAdvisor.com πρόσφατα ανακοίνωσε μια νέα πολιτική για να απαγορέψει τους χρήστες από το να κάνουν κρατήσεις σε συγκεκριμένες attraction με ζώα – όπως το κολύμπι με δελφίνια και βόλτες με ελέφαντες.

Περιέργως, πολλές από αυτές τις attractions έχουν πάρα πολύ θετικά reviews από τους χρήστες του TripAdvisor. Γιατί λοιπόν ακούει το TripAdvisor ένα group τόσο εξτρεμιστικό που ισχυρίστηκε σε δικαστήριο ότι θα προτιμούσε να δει ελέφαντες να σκοτώνονται παρά να βρίσκονται σε ζωολογικό κήπο?

Ας μην ξεχάσουμε άλλωστε πως η PETA παραδέχθηκε ότι σκότωσε σχεδόν 72% των γατών και σκύλων που πέρασαν από τα ‘’καταφύγια ζώων’’ της το 2016.

Αυτά υπολογίζονται σε 1411 νεκρά σκυλιά και γάτες στα χέρια της PETA. Κοιτώντας τα νούμερα πιο προσεκτικά οδηγούμαστε σε ακόμα πιο αποκρουστικά στατιστικά. Ο ρυθμός με τον οποίο η PETA σκότωνε σκυλιά ήταν 16.3 φορές πιο μεγάλος από τους ρυθμούς άλλων ιδιωτικών καταφυγιών στην Virginia.

Από το 1998, η PETA έχει σκοτώσει περισσότερα από 36000 ζώα!!!

 

adespoto.gr : Η ενέργεια της PETA υποθετικά θεωρείται ότι έγινε για έναν απλό μα βάρβαρο λόγο: το χαμηλό κόστος . Η δολοφονία και η αποθήκευση των ζώων σε ένα ψυγείο μέχρι να αποτεφρωθούν κοστίζει πολύ λιγότερο και σε χρήμα και σε προσπάθεια από ότι να τα φροντίσουν μέχρι να υιοθετηθούν.

Καμία εταιρία δεν θα έπρεπε να δέχεται προτάσεις από την PETA και να αλλάζει την πολιτική της για να ζημιώσει καταναλωτές και επιχειρήσεις. Τι άλλο θα δούμε; Διαγραφή μπριζολάδικων και sports bars που προσφέρουν μεζέδες από κρέας από τις λίστες?

Είναι απόλυτα λογικό λοιπόν το ότι οι καταναλωτές φεύγουν από το TripAdvisor: ο τζίρος πέφτει και από συνδρομές και από διαφημίσεις στην σελίδα. Η συνεργασία με την PETA δεν είναι συνταγή που θα αναστρέψει αυτό το γεγονός. Δείτε παρακάτω το video και επισκεφθείτε (και κοινοποιήστε) το www.badtripadvisors.com για να μάθετε περισσότερα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria