Καστοριά: Χορήγηση αδειών για νέες αμπελοφυτεύσεις έτους 2017 - OlaDeka

Καστοριά: Χορήγηση αδειών για νέες αμπελοφυτεύσεις έτους 2017

Από το Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς,

γίνεται γνωστό οτι όσοι ενδιαφέρονται για απόκτηση άδειας φύτευσης για οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου, άνοιξε η ηλεκτρονική εφαρμογή κατάθεσης αίτησης στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η διεύθυνση είναι http://e-services.minagric.gr/

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί για την απόκτηση αδειών νέας φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, υποβάλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του ΥΠ.Α.Α.Τ, έως 27 Μαρτίου του 2017 στην οποία δηλώνεται η έκταση και οι συντεταγμένες των κορυφών κάθε αγροτεμαχίου.

Η αίτηση είναι αποδεκτή όταν σ’ αυτή επισυνάπτονται ηλεκτρονικά όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την ικανοποίηση των κριτηρίων επιλεξιμότητας.

Στην περίπτωση που δεν επισυνάπτονται δικαιολογητικά που αφορούν κριτήρια προτεραιότητας τότε η αίτηση είναι επιλέξιμη αλλά δεν βαθμολογείται για τα κριτήρια αυτά.

Η χορήγηση των αδειών νέας φύτευσης στους αιτούντες γίνεται το αργότερο μέχρι την 1η Αυγούστου εκάστου έτους, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της διαδικασίας επιλογής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, 1ος όροφος, γραφείο 8-13 και στα τηλέφωνα 24673-50254-245 Δημητρακοπούλου Ζαφειρία-Μοσχάκης Παναγιώτης.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria