Η Αλίκη Ζήδρου νέα Γραμματέας του Περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας μιλά στο oladeka.com - OlaDeka

Η Αλίκη Ζήδρου νέα Γραμματέας του Περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας μιλά στο oladeka.com

ΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ – ΕΞΕΡΑΓΗ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΑΚΗ

Η κα Αλίκη Ζήδρου είναι η νέα Γραμματέας του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.

Η κα Ζήνδρου προτάθηκε για τη θέση αυτή από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του κου Δακή. Στην πρώτη ψηφοφορία επί 41 Περιφερειακών Συμβούλων, ψήφισαν 35. Και οι 35 ψήφοι ήσαν έγκυρες.

Τα 16 όμως ψηφοδέλτια ήταν λευκά. Κατόπιν τούτου, επειδή δεν υπήρξε απόλυτη πλειοψηφία και έτσι ο πρόεδρος του Π.Σ. ανέφερε ότι η διαδικασία θα επαναληφθεί.

Κατά την δεύτερη επαναληπτική ψηφοφορία η νέα γραμματέας έλαβε επί 35 έγκυρων ψήφων, 27 ψήφους υπέρ και 8 λευκά!

Η κα Αλίκη Ζήνδρου, καταγόμενη από το Άργος Ορεστικό, είχε εκλεγεί από το Νομό Καστοριάς στο περιφερειακό συμβούλιο με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του κου Δακή με μεγάλη πλειοψηφία.

Λίγο πριν την επαναληπτική ψηφοφορίαη έκρηξη της Αλίκης Ζήδρου ήταν γεγονός.

Αλίκη Ζήδρου στο oladeka.com:

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη! Τους είπα ντρέπομαι και λυπάμαι! Εγώ δεν ζήτησα από κανέναν ούτε να με προτείνει ούτε να με ψηφίσει! Εσείς με προτείνατε! Για αυτό με προτείνατε; Για να με αδειάσετε; Η ίδια η ομάδα μου; Οι δικοί μου οι άνθρωποι; Μετά δε την εκλογή μου, με συνεχάρηκαν όλοι ανεξαιρέτως, πλην ενός! Ο κ. Σαββόπουλος ούτε που με πλησίασε!

Θα κλείσω λέγοντας ότι εγώ, πρώτο μέλημα έχω την Καστοριά και τους Καστοριανούς. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι έχοντας στο μυαλό μου τα αιτήματα του τόπου μου και δεν θα κάνω πίσω όσο κι αν κάποιοι έχουν ως προτεραιότητες τακτικισμούς και μικροπολιτικές ή ομαδοποιήσεις!

Ευχαριστώ για ακόμη μία φορά όσους με εμπιστεύθηκαν.»

Ο ήχος στο video του Περιφερειακού Συμβουλίου δεν είναι καλός λόγω φίμωσης που επέβαλε ο πρόεδρος του Συμβουλίου αλλά αν παρακολουθήσει κανείς από το 1:30:00 θα καταλάβει τι έγινε…

Οι λέξεις που διακρίνονται παρά τον κακό ήχο είναι το όνομα της κας Αγνής Κανδύλη (σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρθηκε το όνομα της κας Κανδύλη ως συναδέλφου που στηρίχθηκε από την ομάδα Δακή σε αντιδιαστολή με την ίδια την κα Ζήδρου που στην πρώτη ψηφοφορία δεν έτυχε της ίδιας υποστήριξης), του Γιώργου Δακή στον οποίο απευθύνεται η κα Ζήδρου και οι φράσεις που επαναλαμβάνει η ίδια όπως «Με ανοιχτά χαρτιά, ξεκάθαρα πράγματα, γιατί; τι είμαι εγώ χθεσινή;»

Να τα λέμε και αυτά και με την κάθε διάσταση τους, για να ενημερώνονται οι Καστοριανοί πολίτες για το πως συμπεριφέρεται το κοζανοκεντρικό σύστημα (και όχι μόνο) σε εκπροσώπους του νομού Καστοριάς. Ελαφρότητα, προχειρότητα και χαμηλής εκτίμησης συμπεριφορές. Η μαχητικότητα και η αντίδραση της Αλίκης Ζήδρου μπορεί και να είναι παράδειγμα προς μίμηση…και το κουκούλωμα αυτής,  εξυπηρετεί παλαιοκομματικές, τυφλές, φονταμενταλιστικές νοοτροπίες που στόχο έχουν το μάντρωμα και την ύπνωση των πολιτών.

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria