Ευχαριστήριο μήνυμα του Παναργειακού - OlaDeka

Ευχαριστήριο μήνυμα του Παναργειακού

Το αθλητικό σωματείο του Παναργειακού ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρεβρέθησαν στην γιορτή ποδοσφαίρου που οργάνωσε η ποδοσφαιρική οικογένεια της ομάδας μας.

Πιο συγκεκριμένα το σωματείο μας ευχαριστεί θερμά όλους τους τιμηθέντες και τιμήσαντες, παρόντες και μη για τη διαχρονική συνεισφορά τους στην ομάδα του Παναργειακού, στον ευρύτερο ποδοσφαιρικό χώρο αλλά και συνολικά στο χώρο του αθλητισμού σε πανελλήνιο επίπεδο. Επίσης ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στο να πραγματοποηθεί η γιορτή και κυρίως τους συνδιοργανωτές Παυλίδη Βασίλειο, Έλενα Μοσχάκη και την παρουσιάστρια της εκδήλωσης Μαριλένα Μπουμπάρη. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις κυρίες Τεληγιορίδου και Αντωνίου που παρεβρέθηκαν στη εκδήλωση και εκπροσωπούν τον νομό μας στο ελληνικό κοινοβούλιο καθώς και όλα τα μέλη της ΕΠΣ Καστοριάς. Ευχαριστούμε όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του νομού μας που βοήθησαν να γίνει γνωστή η εκδήλωσή μας στους πολίτες που αγαπούν και στηρίζουν τον Παναργειακό.
Τέλος ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη και όλο το προσωπικό του “Ακρόαμα Live” για την διάθεση του χώρου και την άριστη εξυπηρέτηση από μέρους τους.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Τζημαράκας υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να τιμά σε ανάλογες εκδηλώσεις όλους όσους προσέφεραν αλλά και όσους προσφέρουν ακόμη στον Παναργειακό. Ταυτόχρονα δεσμεύτηκε ότι η ομάδα θα συνεχίσει να βελτιώνεται προκειμένου να πρωταγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα.

Με εκτίμηση
Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria