Δυναμική Συμμετοχή των εκθετών της Fur Excellence στην διεθνή έκθεση μόδας Chic - OlaDeka

Δυναμική Συμμετοχή των εκθετών της Fur Excellence στην διεθνή έκθεση μόδας Chic

Με ειδικό χώρο/περίπτερο και επίδειξη γουναρικών συμμετείχε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών στη διεθνή έκθεση μόδας CHIC που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις μόδας παγκοσμίως. Στην έκθεση συμμετείχαν 2.167 εκθέτες από όλους τους κλάδους σε πέντε εκθεσιακές αίθουσες. Την έκθεση που ολοκληρώθηκε σήμερα την επισκέφθηκαν πάνω από 120.000  εμπορικοί επισκέπτες από όλους τους κλάδους της μόδας.

SE-FEA

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών υπέγραψε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας  με τη διεθνή έκθεση μόδας CHIC μέσα από την οποία οι εκθέτες της Fur Excellence in Athens έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν την κολεξιόν τους και την επιχείρηση τους σε πάρα πολλούς εμπορικούς επισκέπτες.

Τα αποτελέσματα της έκθεσης αλλά και η μεγάλης σημασίας συμφωνία με τη CHIC της Σανγκάης θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών προς τις επιχειρήσεις/εκθέτες της Fur Excellence in Athens, International Fur Fair 2017. Η Fur Excellence in Athens, International Fur Fair είναι  η αρχή μιας χρονιάς συνεχών εκδηλώσεων, παρουσιάσεων και προβολής των επιχειρήσεων.

 

Εκ μέρους της Διοίκησης

 

 

Καστοριά, 17/3/2017

ΔΤ: 64

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria