Δολοφονία ταξιτζή: Ο Ειδικός Φρουρός είχε πάρει μέρος στη συμπλοκή με τον Μαζιώτη! - OlaDeka

Δολοφονία ταξιτζή: Ο Ειδικός Φρουρός είχε πάρει μέρος στη συμπλοκή με τον Μαζιώτη!

Ομολόγησε ο 30χρονος ειδικός φρουρός ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία οδηγού ταξί στην Καστοριά. Οι Αρχές προσπαθούν να καταλάβουν το κίνητρο

Ομολόγησε ο 30χρονος ειδικός φρουρός ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία οδηγού ταξί στην Καστοριά. Ο αστυνομικός υπηρετούσε αποσπασμένος στην περιοχή. Η σύλληψη έγινε πριν μερικές ώρες.

Ο 30χρονος, ειδικός φρουρός, κατά την διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο ταξιτζή, με τον οποίο είχε διαφορές για προσωπικούς λόγους, αν και οι αστυνομικοί προσπαθούν να διευκρινίσουν το ακριβές κίνητρο.

Ο ειδικός φρουρός ο οποίος ανήκε στην ομάδα ΟΠΚΕ πιθανότατα επιβιβάστηκε στο ταξί του θύματος του, στο κέντρο της πολης.

Είναι δε αξιοσημείωτο πως συμμετείχε στις ολονύχτιες έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου.

taxi

Ο Ειδικός Φρουρός είχε πάρει μέρος στη συμπλοκή με τον Μαζιώτη

Ο ένστολος της ΟΠΚΕ, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε λάβει μέρος στη συμπλοκή με το Νίκο Μαζιώτη στο κέντρο της Αθήνας όταν είχε τραυματιστεί ο τρομοκράτης. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως να είναι και αυτός που τον είχε τραυματίσει. Γι’ αυτόν τον λόγο, για λόγους ασφαλείας δηλαδή, αποσπάστηκε από την Αθήνα και τα τελευταία χρόνια ήταν στην Καστοριά. Κατείχε ένα 45ρι πιστόλι και μάλλον αυτό χρησιμοποίησε στη δολοφονία.

Τόσο το θύμα όσο και ο θύτης ήταν παντρεμένοι, ο ταξιτζής είχε και δύο ανήλικα αγόρια. Την κινητοποίηση της ΕΛΑΣ προκάλεσε η αγωνία της οικογένειάς του καθώς δεν μπορούσαν να τον βρουν και δεν λειτουργούσε το GPS του οχήματος του.

Ο 52χρονος οδηγός ταξί εντοπίστηκε νεκρός σε απόσταση 50 μέτρων από το όχημά του, με μια σφαίρα στον κρόταφο και μία στο στήθος, γύρω στις 20:00 την Παρασκευή το βράδυ στην ερημική περιοχή Νέας Λεύκης στην Καστοριά. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημικό σημείο, εκτός του επαρχιακού δρόμουΛεύκης -Κορομηλιάς, δίπλα στο ποτάμι.

Photo oladeka.com

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria