Δελτίο Τύπου Δημοτικών Συμβούλων και Μελών της Οικονομικής Επιτροπής του Δημου Καστοριας Τόσκου Π. και Βελλίδη Β. - OlaDeka

Δελτίο Τύπου Δημοτικών Συμβούλων και Μελών της Οικονομικής Επιτροπής του Δημου Καστοριας Τόσκου Π. και Βελλίδη Β.

Ύστερα απο την αίτηση με αριθμ πρώτ. 7325/28-03-2017 αίτηση του Συλλόγου Πιστοποιημένων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Ν.Καστοριάς με θέμα «Αίτηση αναίρεσης όρων δημοπράτησης του έργου “Εργασίες μερικής καθαίρεσης αρχοντικού Παπαχρηστου» και την διαδικασία που έχει ακολουθηθεί για την Απευθείας Ανάθεση του Έργου των 20.000€με την οποία είμαστε αρνητικοί και διαφωνούμε, αιτούμαστε την ανάκληση της υπ αριθμ 65/2017 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δημου Καστοριάς για την απευθείας ανάθεση και επιθυμούμε την διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου Καστοριας.

Υ.Γ. Για κάποιους που δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα και προβαίνουν σε απρεπείς χαρακτηρισμούς. Θα Θέλαμε να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας οτι Εξουσιοδοτήσαμε τον Πρόεδρο της Επιτροπής να στείλει πρόσκληση σε περιορισμένο αριθμό υποψηφίων αναδόχων και μόνος του επέλεξε να προσκαλέσει μόνο δυο εργολάβους. θα πρεπει να μας απαντήσει με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν. Το αίτημα του συλλόγου Εργοληπτών μας δικαιώνει πλήρως .

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria