Κουκουλόπουλος: «Η Καστοριά αν δεν θέλει να με δει ας πάρει τα σκουπίδια της και ας τα βάλει όπου ξέρει» !!! - OlaDeka

Κουκουλόπουλος: «Η Καστοριά αν δεν θέλει να με δει ας πάρει τα σκουπίδια της και ας τα βάλει όπου ξέρει» !!!

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ!

Ο πρώην δήμαρχος Κοζάνης και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος αναφορικά με τις κατηγορίες που έχει δεχθεί για την κατάργηση της Αρχιτεκτονικής, συνέδεσε και μπέρδεψε το θέμα της αρπαγής της Αρχιτεκτονικής Σχολής της Καστοριάς με…σκουπίδια!

Προσπάθησε να κάνει ρελάνς σε ένα θέμα που έχει πονέσει πολύ τους Καστοριανούς και μια μεθόδευση που έχει σχέση με συγκεκριμένα ονόματα και πολιτικά κόμματα. Με τρόπο που δεν τιμά καν την πολύχρονη παρουσία του στα κοινά, αισθανόμενος στριμωγμένος με την πλάτη στον τοίχο από Καστοριανή τηλεθεάτρια, πέρασε σε πρωτοφανή επίθεση εναντίον ολόκληρου νομού και των πολιτών του, προσπαθώντας να απαντήσει στο ερώτημα για την αρχιτεκτονική με άσχετο αντεπιθετικό ισχυρισμό περί σκουπιδιών που δέχεται η Κοζάνη από τους Καστοριανούς χωρίς ανταποδοτικά.

Το oladeka.com ρωτά τον κύριο Κουκουλόπουλο: Κύριε Κουκουλόπουλε, οι κάτοικοι της Κλεισούρας που βρίσκεται στα σύνορα του νομού Καστοριάς με την Κοζάνη και τη Φλώρινα, διοικητικά ανοίκουν στον νομό Καστοριάς, αλλά ουσιαστικά γεωγραφικά βρίσκονται μέσα στην ακτίνα μόλυνσης και επιβάρυνσης των εργοστασίων της ΔΕΗ. Θα δεχθείτε να συμπεριληφθεί και η περιοχή αυτή σε εκείνες που μοιράζονται τον τοπικό πόρο; Γιατί αν θέλετε εξυπνάδες και διχαστικούς τσαμπουκάδες, μπορούνε ξέρετε και οι Καστοριανοί…

 Ο κ. Κουκουλόπουλος μίλησε για “ποταπούς, μέτριους και ανίκανους” πολιτικούς που …ποτίζουν με ψέμα τον λαό της περιοχής.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή “ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ” του TOP CHANNEL με τον Παναγιώτη Πλιάτσο:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria