Κοζάνη: Η οριστική απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών της Ανθής Λινάρδου που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της

8a58bd5586650125abaed6dbcd9a228b_XL
Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Κοζάνη » Κοζάνη: Η οριστική απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών της Ανθής Λινάρδου που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της

Αναβίωσε το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα. Συνεχίζεται ο γολγοθάς των παιδιών της Ανθής Λινάρδου…

Με οριστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κοζάνης, ανατέθηκε η γονική μέριμνα των τριών ανήλικων παιδιών, στη μητέρα της άτυχης Ανθής Λινάρδου, ενώ εκδόθηκε και η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων για την επικοινωνία των παιδιών με τον παππού και τη γιαγιά της πατρικής γραμμής. Έπειτα από μία μακρά δικαστική διαδρομή, η κ. Παρασκευή Σαββίδου δήλωσε: «Προ δυο εβδομάδων εκδόθηκε η απόφαση από το Μονομελές Πρωτοδικείο Κοζάνης, με τη διαδικασία της εκούσιας δικαιοδοσίας, με την οποία έγινε δεκτή καθ” ολοκληρίαν η αίτηση της Παρασκευής Λινάρδου, για να της ανατεθεί αποκλειστικά η γονική μέριμνα των τριών ανήλικων εγγονών της, η οποία αφαιρέθηκε καθ” ολοκληρίαν από τον πατέρα τους και απορρίφθηκε στο σύνολό της η αντίστοιχη αίτηση που κατέθεσε η πατρική γραμμή».

Μέχρι στιγμής, η πατρική πλευρά, δεν φαίνεται να έχει ασκήσει έφεση, όπως έχει το δικαίωμα για τη γονική μέριμνα των παιδιών, ενώ δεν έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα που τους το επιτρέπει. Η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων για την επικοινωνία των παιδιών με τον παππού και τη γιαγιά της πατρικής πλευράς, που βρίσκονται στο Βελβεντό Κοζάνης, ορίζει την επικοινωνία τους, κάθε πρώτο και τρίτο Σαββατοκύριακο του μήνα, χωρίς όμως το δικαίωμα της διανυκτέρευσης. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να βλέπουν τα εγγόνια τους εφόσον μεταβούν στην Αθήνα, χωρίς όμως να μπορούν να διανυκτερεύσουν μαζί τους.

Κλείνοντας η κ. Παρασκευή Σαββίδου συμπλήρωσε: «Αυτό το Σαββατοκύριακο, υπήρχε η δυνατότητα σύμφωνα με την απόφαση να μεταβούν ο παππούς και η γιαγιά στην Αθήνα προκειμένου να δουν τα εγγόνια τους, παρόλα αυτά
δήλωσαν αδυναμία, ενώ μας ενημέρωσαν ότι θα παραβρεθούν το Πάσχα».

Μεγάλο ενδιαφέρον στο επόμενο διάστημα θα έχει, αν θα καταστεί τελεσίδικη η απόφαση για τη γονική μέριμνα των παιδιών, ή αν θα ασκήσει έφεση η πατρική γραμμή, ενώ αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων της επικοινωνίας του πατέρα με τα τρία ανήλικα παιδιά του, όπως ο ίδιος ζήτησε τηλεφωνική επικοινωνία, αλλά και δια ζώσης.

Πηγή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια