Καστοριά: Τα πρώτα λόγια του αστυνομικού μετά τη δολοφονία του ταξιτζή - OlaDeka

Καστοριά: Τα πρώτα λόγια του αστυνομικού μετά τη δολοφονία του ταξιτζή

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ – «ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΠΩΣ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΣ» ΔΗΛΩΣΕ Η 29ΧΡΟΝΗ

Ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το κίνητρο που όπλισε το χέρι του 30χρονου ειδικού φρουρού, η μαρτυρία της συζύγου του για τις πρώτες ώρες μετά το φονικό, ρίχνει φως στην υπόθεση.

Τις κρίσιμες ώρες μετά τη δολοφονία του άτυχου οδηγού ταξί στην Καστοριά, περιέγραψε στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, η σύζυγος του 30χρονου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ειδήσεις», ο 30χρονος ειδικός φρουρός προσπάθησε να κρύψει από τη σύζυγό του το ένοχο μυστικό του, επικαλούμενος διάφορες δικαιολογίες.

Στην κατάθεση που έδωσε την επόμενη του εγκλήματος, η σύζυγος του δράστη δήλωσε ότι «γύρω στις 18:10 με 18:30 φάγαμε μαζί. Στις 19:15 με 19:30 κι ενώ είχαμε ολοκληρώσει το γεύμα μας, ξαφνικά χτύπησε το υπηρεσιακό του τηλέφωνο». Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ένας συνάδελφος του 30χρονου αστυνομικού και άρχισε να τον ρωτάει κάποια πράγματα.

«Τον ρώτησε αν το αγροτεμάχιο στη Λεύκη Καστοριάς ανήκει σε αυτόν ή στον πατέρα μου, αυτούς τους απάντησε “είναι του πατέρα μου” και στη συνέχεια εκείνοι του είπαν ότι έχει βρεθεί εκεί ένα πτώμα».

Η 29χρονη γυναίκα εκείνη τη στιγμή αντιλήφθηκε ότι κάτι συμβαίνει καθώς άλλαξε η συμπεριφορά του συζύγου της και όπως είπε «φάνηκε κάπως τρομαγμένος» ενώ μόλις αυτός έκλεισε το τηλέφωνο τον ρώτησε τι συμβαίνει. Εκείνος της απάντησε ότι «κάτι ψάχνουν για ένα έγκλημα». Όταν του επεσήμανε ότι «σε βλέπω “κάπως” σήμερα», εκείνος είπε: «έχω πρόβλημα με το στομάχι μου».

Η συζήτηση του ζευγαριού σταμάτησε εκεί. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο 30χρονος πήγε για ύπνο νωρίς ενώ η σύζυγός του τον ακολούθησε στη μια τα ξημερώματα. Μισή ώρα αργότερα χτύπησε το υπηρεσιακό του τηλέφωνο και τον ενημέρωσαν πως όλοι οι αστυνομικοί της Καστοριάς έπρεπε να επιστρέψουν εκτάκτως στην υπηρεσία τους για να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη.

Συγκλονίζει η σύζυγος του δολοφονημένου ταξιτζή – Δείτε εδώ

Η σύζυγος του αστυνομικού, έμαθε την αλήθεια το επόμενο πρωί. «Στις 07:30 ξύπνησα και έμαθα από το διαδίκτυο ότι έχει συλληφθεί αστυνομικός για τη δολοφονία του οδηγού ταξί. Έστειλα δύο μηνύματα στο κινητό του συζύγου μου, όμως δεν μου απάντησε σε κανένα. Τα έμαθα όλα στις 10:00 το πρωί, όταν ήρθαν στο σπίτι μας αστυνομικοί για κατ’ οίκον έρευνα. Έψαξαν και βρήκαν το 45άρι του».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria