Ευχαριστήρια επιστολή προς τα μέλη του ΠΣ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας από την Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Αλίκη Ζήδρου - OlaDeka

Ευχαριστήρια επιστολή προς τα μέλη του ΠΣ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας από την Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Αλίκη Ζήδρου

Νοιώθω έντονη την επιθυμία να ευχαριστήσω από καρδιάς όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ.Μ. που παρείχαν την στήριξή τους στο πρόσωπο μου, στην ανάθεση σε εμένα των καθηκόντων της Γραμματέως του Περιφερειακού Συμβουλίου με  27 ψήφους (η ομάδα στην οποία ανήκω διαθέτει 9 μέλη) πέρα από κόμματα, ιδεοληψίες και σχήματα στο Συμβούλιο.

Αυτή η στήριξη, για μένα, αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς μου και της αποτελεσματικής συμμετοχής μου, στα δρώμενα της Περιφέρειας.

Υπόσχομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, για την αναβάθμιση- βελτίωση και λύση, όπου είναι δυνατό, των πολύ σοβαρών θεμάτων που απασχολούν και ταλανίζουν την κοινωνία μας, στη δύσκολη οικονομική και δημοσιονομική κρίση που βιώνουμε.

Όλα αυτά στα πλαίσια της Περιφέρειας  αλλά και ειδικότερα στην Αντιπεριφέρεια  της Καστοριάς, όπου ο κόσμος μας, δοκιμάζεται ακόμη περισσότερο και χρειάζεται την στήριξή μας σε όλα τα επίπεδα, γιατί ο λαός της Καστοριάς είναι εξαίρετος και η περιοχή μας ευλογημένη.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria