QUIZ: ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ; - OlaDeka

QUIZ: ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις

Πετυχημένη paparazzi style φωτογραφία που δείχνει ποιος Καστοριανός συνάντησε στην Αθήνα αυτόν που κάποιοι περίμεναν στην Καστοριά για προσωπικές συναντήσεις (και ακόμη περιμένουν) και διέδιδαν ότι αυτός δεν πρόκειται να επισκεφτεί τον άλλον στο γραφείο του, αλλά να τώρα που ο πρώτος τον επισκέφτηκε στο γραφείο του στην Αθήνα.

Σας μπερδέψαμε κάπως ε;

Δείτε την φωτογραφία κάτω και θα καταλάβετε. Είναι ο Ανέστης Αγγελής αυτός που λοιδόρησαν ουκ ολίγοι όταν συζητήθηκε το θέμα επίσκεψης Τσιάρα στην Καστοριά. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ανασκουμπώθηκαν για να πετύχουν έναν στόχο: Να μην επισκεφτεί ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας κατά την επίσκεψή του στην Καστοριά (για μια εκδήλωση που δεν έγινε ποτέ) το γραφείο του δημάρχου.

Απ’ ότι φαίνεται όμως έχοντας αδιάσειστο μάρτυρα και τη φωτο  την οποία δημοσιεύουμε σήμερα, ο μόνος που είδε αποκλειστικά σε προσωπική συνάντηση τελικά τον κ. Τσιάρα ήταν ο Ανέστης Αγγελής. Η φωτογραφία δείχνει τους δύο άντρες λίγο πριν την κατ ιδίαν συνάντηση τους στο γραφείο του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ (ο εναγκαλισμός είναι τόσο εγκάρδιος που θα κάνει κάποιους να ανατριχιάσουν)

Προβλέπονται νέα πολεμικά συμβούλια σε τοπικό επίπεδο…

 

apokle-a-t

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria