NAFA: Σάββατο 11 Φεβρουαρίου - Συνεχίστηκε η ανοδική τάση - OlaDeka

NAFA: Σάββατο 11 Φεβρουαρίου – Συνεχίστηκε η ανοδική τάση

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ REPORT

Η δεύτερη ημέρα πώλησης mink (Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017) στη NAFA, άνοιξε και πάλι σε μια γεμάτη αίθουσα με διεθνείς αγοραστές, και για άλλη μια φορά υπήρξε ευρεία συμμετοχή με άκρως ανταγωνιστικές προσφορές.

Τα αρσενικά Demi Brown πουλήθηκαν με ένα ανοδικό φάσμα από 5 έως 15% ανάλογα με το μέγεθος, το τρίχωμα και την ποιότητα.

Τα μικρότερα αρσενικά Demi σταθεροποιήθηκαν έως + 5%, ενώ τα μεγαλύτερα μεγέθη και καλύτερες ποιότητες προχώρησαν κατά 5-10% πάνω από τις τιμές του πρόσφατου διεθνούς επιπέδου. Τα πιο εμπορικά κομμάτια (σε σχέση με το πέλος τριχώματος) συνοδεύτηκαν με αύξηση της τάξεως 10-15%.

Τα κλασικά αρσενικά και  θηλυκά Silverblue προχώρησαν μέχρι και 10%. Οι καλύτερες ποιότητες αρσενικών ανέβασαν τις τιμές τους κατά 10-15%, ενώ τα επίπεδα των θηλυκών βρέθηκαν 10% πιο πάνω από τις τιμές των πιο πρόσφατων διεθνών δημοπρασιών.

Τα αρσενικά και θηλυκά pearl κατέληξαν σε 5% αύξηση με τη στάθμη των πιο εμπορικών δερμάτων αυτής της κατηγορίας να ανεβαίνουν στο 10%. Στις καλύτερες ποιότητες  θηλυκών Pearl κυριάρχησε η Κορέα με τιμές 15 έως 20% πάνω από τα διεθνή επίπεδα. Μερικά Pearls αποσύρθηκαν λόγω consignor limits.

1-

2 3 4 5

 

 

ΜΕΓΑΛΗ “ΜΑΧΗ” ΓΙΑ ΤΑ CAN-AM SABLE

Μια εξαιρετική συλλογή Can-Am Sable πουλήθηκε κατά 100% και κάτω από έναν έντονο ανταγωνισμό, επιτυγχάνοντας επίπεδα της τάξεως 35-70% πάνω από εκείνα που επιτεύχθηκαν το 2016, ανάλογα με το μέγεθος και την ποιότητα. Στον ισχυρό ανταγωνισμό συμμετείχαν η Κορέα, η Ελλάδα, η Κίνα, το Χονγκ Κονγκ και η Ιταλία.

can-am-sable-

 

ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

Η δημοπρασία Φεβρουαρίου της NAFA συνεχίζεται σήμερα με πωλήσεις θηλυκών Demi Brown, Sapphire, Blue Iris, Violet, Unique Mutations και Lynx Cat.

 

 

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria