HONG KONG - ΕΝΑΣ ΓΟΥΝΑΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - OlaDeka

HONG KONG – ΕΝΑΣ ΓΟΥΝΑΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι υποψήφιοι πελάτες μας συνήθως γνωρίζουν περισσότερα απο τους γουναράδες τις Καστοριας που…τα ξέρουμε όλα!»

Ερώτηση συνεργάτη του oladeka.com σε Έλληνα εκθέτη πριν λίγο: Σήμερα, μεταδόσαμε ευχάριστα νέα για τον κλάδο της γούνας. Η πρώτη μέρα της έκθεσης έδωσε ελπίδα και χαμόγελα σε όλους τους εκθέτες που κάτω από τη σκιά της κρίσης των δύο τελευταίων χρόνων επισκέφτηκαν το Hong Kong με πολύ μικρό καλάθι. Από νωρίς φάνηκε ότι η φετινή έκθεση δεν θα είχε καμία σχέση με τις δύο προηγούμενες χρονιές. Και αν συνεχιστεί αυτή στις επόμενες ημέρες θα μπορούμε να μιλάμε για σοβαρή ένδειξη αλλαγής κλίματος. Η ερώτηση μας είναι αν η μέρα έκλεισε με θετικό κλίμα όπως και ξεκίνησε ή αν υπήρξε κάποια αλλαγή στην πορεία.

Έλληνας εκθέτης:

«Οχι τα ίδια. Είχε κόσμο αρκετό και από παντού. Πρεπει να δουλέψανε κάποιοι. Ίσως δεν γίνετε να δουλέψουνε και όλοι όπως συμβαίνει πάντα και παντού. Παίζει μεγάλο ρόλο το ποιος είσαι και πόσο προετοιμασμένος πας σε μια έκθεση. Πας να παρουσιάσεις η να σκοτώσεις το στοκ; Σήμερα κανένας πελάτης δεν είναι χαζός. Οι υποψήφιοι πελάτες μας συνήθως γνωρίζουν περισσότερα απο τους γουναράδες τις Καστοριας που…τα ξέρουμε όλα!»

Το oladeka.com θα συνεχίζει να σας μεταφέρει στο κλίμα της μεγαλύτερης έκθεσης γούνας του κόσμου που απ ότι φαίνεται ανακτά και πάλι τα σκήπτρα της…

HKFF-GALA

casiani

casiani2

ego

HK-CITY

HKFF

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria