CASIANI (MANZARI group) - Η ΝΕΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ SOCIAL LOOK - OlaDeka

CASIANI (MANZARI group) – Η ΝΕΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ SOCIAL LOOK

Photo Shoot & Fashion Video

H StarSystem Pro υπογράφει τη νέα καμπάνια της CASIANI – MANZARI group- με φωτογράφιση και Fashion Video όπου το βασικό concept περιέχει σύγχρονη πνοή με text message popups. Το Fashion Video ζωντανεύει ένα σενάριο καθημερινής μικρής ιστορίας, μιας νεανικής γυναικοπαρέας τύπου “Sex and The City” και περιέχει πλάνα από Καστοριά και διάφορες πόλεις του εξωτερικού.

Η σκηνοθεσία είναι του Πέτρου Σμιξιώτη και η διεύθυνση φωτογραφίας του Λευτέρη Χρυσικόπουλου.

Post Production Σωτήρης Σμιξιώτης

Η StarSystem Pro είναι η πλέον εξειδικευμένη εταιρία δημιουργικού και επικοινωνίας με εξειδίκευση στην προβολή της γουνοποιίας. Έχει εισάγει στο χώρο της γούνας την τελευταία λέξη του δημιουργικού που δεν είναι άλλο από τον …βασιλιά της επικοινωνίας, το video.

Η μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την παραγωγή εταιρικών videos,  τα οποία αναδεικνύουν την ταυτότητα και τη φιλοσοφία της επιχείρησης που προβάλλεται με τον πλέον ελκυστικό τρόπο, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του θεατή από τα πρώτα δευτερόλεπτα, είναι η  σπεσιαλιτέ της Καστοριανής δημιουργικής ομάδας.

Το video παραμένει ένα εξαιρετικά ισχυρό μέσο επικοινωνίας. Σύμφωνα με τη Forrester Research, ενώ μια φωτογραφία αξίζει 1000 λέξεις, ένα βίντεο 5 λεπτών αξίζει 1,8 εκατομμύρια λέξεις!  Η αποτελεσματική εκμετάλλευση της δύναμης του βίντεο αποτελεί πλέον αναπόσπαστη ενέργεια της Στρατηγικής Μάρκετινγκ και για αυτό τα μεγάλα brands των διεθνών οίκων μόδας στηρίζουν την αιχμή του δόρατος κάθε νέας καμπάνιας τους σε ταινίες που γίνονται ολοένα και πιο ενδιαφέρουσες.

Δείτε εδώ ένα Fur Show Reel της StarSystem Pro:

casiani

casiani1

CASIANI2

CASIANI3

CASIANI4

CASIANI5

CASIANI6

CASIANI7

CASIANI8

CASIANI9

CASIANI10

 

CASIANI12

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria