Τροχαίο Θήβα: Ποιος ήταν ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo που οδηγούσε την μοιραία Porsche - OlaDeka

Τροχαίο Θήβα: Ποιος ήταν ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo που οδηγούσε την μοιραία Porsche

Λίγα χιλιόμετρα μακριά από τις κεντρικές αποθήκες του Jumbo στην Εθνική οδό κόπηκε το νήμα της ζωής του 24χρονου κληρονόμου της εταιρείας, Γιώργου Βακάκη.

Ο νεαρός Γιώργος Βακάκης μαζί με τον φίλο του και συνεργάτη του Ανδρέα Γεωργακόπουλο επέβαιναν στη μοιραία Porsche που έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε σταθμευμένο ΙΧ σε πάρκινγκ στο 83ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας προκαλώντας ένα φριχτό τροχαίο με συνολικά τέσσερις νεκρούς.

Ο Γιώργος Βακάκης ήταν το νεαρότερο μέλος της γνωστής οικογένειας. O 24χρονος ήταν απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη, σπούδασε στο Μαϊάμι της Φλόριντα στην Αμερική, ενώ εργαζόταν ήδη στην εταιρία Jumbo, καθώς είχε αναλάβει το ηλεκτρονικό εμπόριο της επιχείρησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με τον παιδικό του φίλο και συνεργάτη Ανδρέα Γεωργακόπουλο πήγαιναν στην Αράχωβα για την Καθαρά Δευτέρα.

vakakis-g4Παραμένει άγνωστο πως χάθηκε ο έλεγχος του αυτοκινήτου από τον οδηγό του, το οποίο κινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο ύψος της Υπάτης, σύμφωνα με το συγκλονιστικό βίντεο της σύγκρουσης.

Αυτό που δείχνει το αυτοκίνητο των δύο νεαρών να εισέρχεται με απίστευτη ταχύτητα και χωρίς καμία αίσθηση ότι κάποιος το ελέγχει και να καρφώνεται πάνω στο σταθμευμένο Honda.

Ήταν τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης, που το Civic εκτός από την φωτιά κόπηκε κυριολεκτικά στην μέση. Η άτυχη 33χρονη και ο τρίχρονος γιος της σκοτώθηκαν ακαριαία.

Ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος εκτοξεύτηκε έξω από το αυτοκίνητο ενώ ο Γιώργος Βακάκης απανθρακώθηκε μέσα στην πύρινη κόλαση που ξέσπασε, σε σημείο που να μην είναι καν αναγνωρίσιμος.

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria