ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - OlaDeka

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Από τα Estia Awards

Tα Estia Awards είναι τα βραβεία που αναγνωρίζουν την ποιότητα σε όλους τους κλάδους της ελληνικής εστίασης: από τα εστιατόρια μέχρι τα café-bar και από τα burgers και την πίτσα μέχρι τα ζαχαροπλαστεία, τα juice bars και τις εταιρείες catering.

Tα Estia Awards επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις που διακρίνονται για την ποιότητα των γευστικών τους προτάσεων, όπως επίσης την αριστεία και την καινοτομία σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας: από την εξυπηρέτηση μέχρι τη διακόσμηση του καταστήματος και από την αξιοποίηση της τεχνολογίας μέχρι τις πράξεις κοινωνικής προσφοράς.

estia

Ανάμεσά στους διακριθέντες στα Estia Awards 2017 περιλαμβάνονται ηχηρά ονόματα επιχειρήσεων όπως: Simply Burgers, Γρηγόρης Μικρογεύματα, Starbucks, Kayak, Chillbox, Today Group, Crepa Crepa, e-food, Forky και Delivery.gr καθώς και εστιατόρια- πρότυπα ποιότητας απ’ όλη την Ελλάδα. Η αγωνία κορυφώθηκε πριν την απονομή των ειδικών βραβείων Top Performer στις επιχειρήσεις Yiamas Gastro Bar, Coffeelab Microroasters και Blé για τη συνολική τους αριστεία, αλλά και την ανακοίνωση των νικητών των κατηγοριών Critics’ Choice. Η κριτική επιτροπή των Estia Awards 2017 ανέδειξε τον Γκίκα Ξενάκη ως Food Personality, το concept store Yolenis και το τσιπουράδικο Με ζεν ως Food Business Innovators, το εστιατόριο CTC ως New Opening, το εστιατόριο “Η Σαμ τα έχει με λάθος αγόρι” ως Best Value-for-Money Restaurant και το streetfood Los Loros ως Best New Theme.

Τα βραβεία διοργανώνουν η Boussias Communications και η έκδοση «Hotel & Restaurant» και βρίσκονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Σημαντική η τιμητική διάκριση στην κατηγορία Special Menu του bistrot-restaurant της Καστοριάς “ΓΡΑΔΑ” του Κοσμά Καπετανόπουλου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria