ΓΡΕΒΕΝΑ - Συνελήφθη Τούρκος που καταζητούνταν από την INTERPOL για εγκληματική οργάνωση και αρπαγή - OlaDeka

ΓΡΕΒΕΝΑ – Συνελήφθη Τούρκος που καταζητούνταν από την INTERPOL για εγκληματική οργάνωση και αρπαγή

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΚΑΙ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Συνελήφθη 34χρονος υπήκοος Τουρκίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Εντολή Προσωρινής Συλλήψεως, που εξεδόθη βάσει Ερυθράς Αγγελίας Διεθνών Αναζητήσεων των Τουρκικών Αρχών

Συνελήφθη χθες, (16-02-2017) το πρωί σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, 34χρονος υπήκοος Τουρκίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Εντολή Προσωρινής Συλλήψεως του κ. Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας, το οποία εξεδόθη βάσει Ερυθράς Αγγελίας Διεθνών Αναζητήσεων της INTERPOL Τουρκίας.

Ειδικότερα, η Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της INTERPOL Τουρκίας αφορούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Εισαγγελέα Κωνσταντινούπολης, για εγκληματική οργάνωση και αρπαγή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας.

ΕΠΙΣΗΣ

Συνελήφθη 45χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη σήμερα, (17-02-2017) τις πρωινές ώρες στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, 45χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε  Ένταλμα Σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Λαμίας, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας

ΕΠΙΣΗΣ

Συνελήφθη 46χρονος ημεδαπός στην Πτολεμαΐδα για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες, (16-02-2017) το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria