Στους κορυφαίους της 18ης αγωνιστικής του basketblog o προπονητής Γιώργος Σούλιος του ΑΣ Καστοριάς - OlaDeka

Στους κορυφαίους της 18ης αγωνιστικής του basketblog o προπονητής Γιώργος Σούλιος του ΑΣ Καστοριάς

Β’ Βορράς: Η πεντάδα της αγωνιστικής

Xωρίς να συνυπολογίζουμε το ματς που εκκρεμεί για να κλείσει το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής στον Όμιλο Βορρά της Β΄ Εθνικής, αυτό ανάμεσα σε Αίαντα Ευόσμου και Ερμή Λαγκαδά (15/2), επιχειρούμε να βάλουμε στο παρκέ τους καλύτερους από τα παιχνίδια που ολοκληρώθηκαν, με βάση την απόδοσή τους, μαζί τους και τον κόουτς, ξέροντας πως και αδικούμε πολλούς άλλους και πως αλλάζουμε θέσεις, ενδεχομένως, σε μερικούς…

1. Λευτέρης Γαλανίδης (Ανατόλια)

Η ομάδα του πέρασε από την έδρα της Γέφυρας σε ένα σημαντικό ματς, στο οποίο και είχε πολύτιμη συνεισφορά και κομβική συμβολή.

2. Γιώργος Τριχόπουλος (Καρδίτσα)

Kαι μόνο που επισκεπτόταν ένα πρώην σπίτι του (την Βέροια) ήταν εκ προοιμίου δεδομένο πως το παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερο για τον ίδιο κι έτσι ήταν.

3. Δημήτρης Πιπιλιάρης (Πολύγυρος)

Δεν καταλαβαίνει από άμυνες ο έμπειρος άσος και έκανε τα πάντα κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη, σε αναμέτρηση που ήταν κομβικής σημασίας για τους γηπεδούχους.

4. Γιάννης Φλιάτης (Στρατώνι)

Σε θέση φόργουορντ τοποθετούμε τον άσο της ομάδας του κόουτς Χατζούλη για την εμφάνισή του απέναντι στον Πιερικό. Εύκολα την θέση μπορεί να πάρει δικαιωματικά και ο Στέλιος Γούλας του Ερμή Αγιάς για τα πεπραγμένα με το Αγρίνιο.

5. Γιώργος Γαρέζος (Πευκοχώρι)

Ενα περίεργο σχήμα λοιπόν θα έχει η πεντάδα μας με παίκτες που εύκολα αλλάζουν θέσεις οπότε και δεν τηρούμε πιστά… το πρωτόκολλο, με τον άσο της ομάδας του κόουτς Καραμανλή αν είναι καθοριστικός με αντίπαλο την ΧΑΝΘ.

 

Προπονητής: Γιώργος Σούλιος (Καστοριά)

Το γεγονός πως οι «γουναράδες» δεν ρίχνουν ταχύτητα, δεν εφησυχάζουν, πιστώνεται και στον κόουτς, που ξέρει να κρατά σε υψηλό βαθμό την ετοιμότητα των παικτών του, ακόμη και σε επικίνδυνες εξόδους, όπως αυτή στην Ξάνθη, ώστε να επιτευχθεί ο μεγαλεπήβολος στόχος της ανόδου.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria