Σπασμένο ρόδι: Γίνε η φωνή της πόλης μας - OlaDeka

Σπασμένο ρόδι: Γίνε η φωνή της πόλης μας

Το Σπασμένο Ρόδι προσκαλεί τον κόσμο της Καστοριάς να συμβάλει στη δημιουργία της καινούριας του παράστασης με κεντρικό θέμα την πόλη και τους ανθρώπους της, απαντώντας ελεύθερα στις πέντε φράσεις που ακολουθούν.

Μέσα από τη νέα μας παράσταση που θα παρουσιαστεί στα τέλη Μαρτίου 2017 θελήσαμε να κάνουμε ένα βήμα παρά πέρα και να χρησιμοποιήσουμε το θέατρο σαν ένα μέσο για να αφουγκραστούμε την πόλη και τις ζωές μέσα σε αυτήν. Τις σκέψεις και τα συναισθήματα των ανθρώπων της. Και να τα μεταπλάσουμε σε μια παράσταση που γεννιέται από την πόλη και επιστρέφει σε αυτήν. Για αυτό θα θέλαμε να ακούσουμε και τη δική σας φωνή.

Μπορείτε να πάρετε μέρος στη δημιουργική μας διαδικασία και να εμπνεύσετε με τις απαντήσεις σας την ομάδα της θεατρικής παράστασης. Το υλικό αυτό ενδεχομένως να συμπεριληφθεί και στην ίδια την παράσταση με την κατάλληλη δραματουργική επεξεργασία.Οι φράσεις τις οποίες καλείστε να αναπτύξετε έχουν προκύψει από τη δημιουργική διαδικασία της ομάδας υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη της παράστασης Αλέξανδρου Μιχαήλ.
Απαντήστε έχοντας υπόψη ότι:

Όλες οι απαντήσεις είναι ανώνυμες. Αναπτύξτε την κάθε φράση ελεύθερα και αυθόρμητα χωρίς καμία διόρθωση ή επεξεργασία. Μην ανησυχείτε καθόλου για την ορθογραφία ή το συντακτικό ή για ολοκληρωμένες λογικές προτάσεις. Ακολουθήστε την πρώτη σκέψη που σας έρχεται στο μυαλό και αφήστε τη ροή της σκέψης σας να σας οδηγήσει χωρίς να κρίνετε αυτό που γράφετε. Πηγαία. Δεν εξετάζεστε για το αν γράφετε καλά ή όχι. Δεν στοχεύουμε απαραίτητα σε άρτια και ολοκληρωμένα κείμενα.

Απαντήσεις μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου 2017

Απαντήστε ΕΔΩ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria