ΝΟΔΕ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - OlaDeka

ΝΟΔΕ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

node-kastoria

Στις 12/12/2016 η ΝΟΔΕ Καστοριάς απέστειλε επιστολή προς όλους τους θεσμικούς φορείς του τόπου μας, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία για την πορεία των τοπικών ζητημάτων. Σε κάθε μας ανακοίνωση δηλώνουμε την ειλικρινή μας διάθεση συνεργασίας με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, στην εξεύρεση λύσεων στα σοβαρά θέματα που μας απασχολούν. Δυστυχώς όμως και πάλι διαπιστώνουμε ότι ομιλούμε εις ώτα μη ακουόντων.

Η τοπική βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε ραδιοφωνικό παραλήρημα έσπευσε να πανηγυρίσει για την επαναλειτουργία του τμήματος Διεθνούς Εμπορίου, εξέλιξη που χαιρετίζουμε, την ίδρυση εκ νέου της Αρχιτεκτονικής Σχολής μέσα στο επόμενο τρίμηνο-τετράμηνο, βασιζόμενη σε ένα δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας, καταφερόμενη με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς, χαρακτηρισμούς τους οποίους της επιστρέφουμε αυτούσιους.

Η τοπική βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πιστή στην άσκηση της ποποτικής πολιτικής του κόμματός της, «εμπρός προς τα πίσω», μας είπε ότι η πανεπιστημιακή κοινότητα θα μελετήσει και θα αποφανθεί, αν και κατά πόσο μπορεί να ιδρυθεί Αρχιτεκτονική Σχολή στην πόλη μας. Κάτι ανάλογο με τη μελέτη βιωσιμότητας της σιδηροδρομικής γραμμής. Τουλάχιστον εδώ ξέρουμε ότι τη μελέτη θα την κάνει η πανεπιστημιακή κοινότητα… Κι όλες αυτές οι μελέτες που εκπονήθηκαν από το 2005, τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την κτιριακή υποδομή, χρήματα του ελληνικού λαού, θα πάνε στον βρόντο; Ή μήπως στη θέση της σχολής, ιδρύσουμε ΙΕΚ για τη γούνα και γραφείο ενημέρωσης νέων αγροτών, όπως ατυχώς προ ολίγων ημερών μας είπε ο απληροφόρητος κ. Υπουργός Παιδείας; Τι άλλαξε μέσα σε λίγες μέρες; Προφανώς πρόκειται για ανέξοδη προεκλογική εξαγγελία!!!

Ίσως η τοπική βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όταν δινόταν όλες αυτές οι μάχες για την ίδρυση της Αρχιτεκτονικής Σχολής να μην ήταν εδώ, ή να ήταν προσηλωμένη στην προσπάθεια πολιτικής ανέλιξής της, ανήκουσα στο « Παλαιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο», του οποίου την πλώρη αποφάσισε να εγκαταλείψει, μιμούμενη την τακτική συμπαθούς τρωκτικού, όπως και πολλοί άλλοι.

Αντί λοιπόν  η τοπική βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να αναγιγνώσκει το κατά Αλέξη Τσίπρα ευαγγέλιο, που το κάλλος του στο ψέμα και την πλάνη είναι απαράμιλλο, αντί να προσπαθεί να μας πείσει για τα οφέλη της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ, «δεν είναι αυτό που νομίζεις», καλύτερα να αφήσει τον ολετήρα και να ασχοληθεί τουλάχιστον σοβαρά με τα τοπικά θέματα. Ας μη λησμονεί ότι δύο και πλέον χρόνια έχουν τη διακυβέρνηση της χώρας.

Έτσι κι αλλιώς σε επίπεδο κεντρικής πολιτικής σκηνής δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα το ιδιαίτερο από έναν διορισμένο βουλευτή που χρωστάει ευγνωμοσύνη στον αρχηγό του…!!!

                                                                                                          Εκ του Γραφείου Τύπου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria