Καστοριά – Ετήσιο μνημόσυνο υπέρ των ψυχών των πεσόντων αστυνομικών - OlaDeka

Καστοριά – Ετήσιο μνημόσυνο υπέρ των ψυχών των πεσόντων αστυνομικών

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς πραγματοποίησε το Σάββατο 18-02-2017 και ώρα 09:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα Νέας Λεύκης Καστοριάς, το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ των ψυχών των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών αποτίοντας φόρο τιμής και μνήμης σε αυτούς τους οποίους οφείλουμε να μην λησμονήσουμε ποτέ.
MNHMOSYNO-ASTYNOMIASΜε την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση αυτή η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα. Αντωνίου Μαρία ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής ο Αντιδήμαρχος Καστοριάς κ. Λιάνος Σωκράτης το μέλος του Δ.Σ. κ. Δημήτριος Στυλιάδης ο Διοικητής του 15 Σ.Π. Συνταγματάρχης κ. Σιόρεντας Χρήστος ο πρόεδρος ΝΟ.ΔΕ. Καστοριάς κ. Αδάμ Στέργιος ο περιφερειακός Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Δυτ. Μακεδονίας κ. Βαρσάμης Κοσμάς ο πρόεδρος της Ένωσης Σ.Φ. Καστοριάς κ. Δουβλετής Γεώργιος, σύσσωμη η ηγεσία της Δ.Α. Καστοριάς με επικεφαλή  τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Αμαραντίδη Ευθύμιο και πλήθους συναδέλφων καθώς και συγγενών των αδικοχαμένων συναδέλφων μας.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς θέλουμε να τιμούμε τους πεσόντες στο καθήκον συναδέλφους μας , υπενθυμίζοντας την ίδια ώρα στην πολιτεία το χρέος της, αφενός απέναντι στις οικογένειες των Ηρώων του Σώματος, στους κατοίκους του Νομού μας την προσφορά μας, αφετέρου δε στους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που έδιναν και δίνουν ανυπεράσπιστοι τη μάχη για την καταπολέμηση του εγκλήματος.

Ελπίδα μας είναι στο δύσκολο και επικίνδυνο έργο που επιτελούμε, να μην προστεθούν άλλα θύματα στο μακρύ κατάλογο των αδικοχαμένων συναδέλφων μας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΑΤΣΗΣ ΘΩΜΑΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ ΜΗΝΑΣ

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria