Εξιχνίαση απάτης και κλοπής στα Γρεβενά - Προσποιούμενοι υπαλλήλους δικαστηρίου έκλεψαν 45χρονη - OlaDeka

Εξιχνίαση απάτης και κλοπής στα Γρεβενά – Προσποιούμενοι υπαλλήλους δικαστηρίου έκλεψαν 45χρονη

sillipsi

Εξιχνιάστηκαν απάτη και κλοπή που τελέστηκαν σε περιοχή των Γρεβενών

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονης ημεδαπής

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών απάτη και κλοπή που διαπράχθηκαν σε περιοχή των Γρεβενών την 30-01-2017 και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 45χρονης ημεδαπής.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της 30-01-2017 89χρονος ημεδαπός κατήγγειλε ότι τις πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας τον επισκέφτηκαν στην οικία του σε περιοχή των Γρεβενών δύο άγνωστα άτομα, οι οποίοι προσποιούμενοι υπαλλήλους δικαστηρίου και ισχυριζόμενοι ψευδώς ότι θα διεκπεραίωναν υπόθεση συγγενικού του προσώπου, κατάφεραν να του αποσπάσουν το χρηματικό πόσο των διακοσίων πενήντα (250) ευρώ.

Στη συνέχεια και ενώ η 45χρονη απασχολούσε τον 89χρονο, ο συνεργός της εισήλθε στην οικία του ηλικιωμένου και αφαίρεσε από διάφορα μέρη αυτής το χρηματικό ποσό των χιλίων επτακοσίων σαράντα ευρώ (1.740€).

Μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα της απάτης η 45χρονη ημεδαπή, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες από το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών για την ταυτοποίηση του συνεργού της.   

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria