Εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Καστοριάς - OlaDeka

Εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Καστοριάς

Φωτογραφίες

Διανύουμε μια περίοδο κατά την οποία στην Ελλάδα υπάρχουν ανοιχτά θέματα γιατί η αξιολόγηση βλέπουμε ότι πάει από μήνα σε μήνα και άλλο αυτό να γίνει το 2016 όπου στην Ευρώπη υπήρχαν φιλικές δυνάμεις οι οποίες θα μπορούσαν να στηρίξουν τον κ. Τσίπρα και άλλο είναι να γίνεται σε μια περίοδο όπου έχουμε πολλές εκλογές σε όλη την Ευρώπη, όπου όπως φάνηκε από τη συζήτηση για το ελληνικό πρόγραμμα προχθές στο Ευρωκοινοβούλιο αρχίζει πάλι το Grexit να μπαίνει στο στόμα κάποιων ακροδεξιών αντευρωπαϊστών.

Ο κ. Τσίπρας πρέπει να καταλάβει ότι εάν το ελληνικό ζήτημα γίνει στοιχείο προεκλογικής σύγκρουσης στις πέντε κρίσιμες εκλογικές διαδικασίες από τώρα μέχρι τον Σεπτέμβρη που είναι οι γερμανικές   εκλογές, όλοι αυτοί οι τύποι της ακροδεξιάς θα σπείρουνε στον δημόσιο λόγο της Ευρώπης ξανά την ιστορία του Grexit. Άρα, είναι πολύ λάθος το τάιμινγκ της καθυστέρησης, τόνισε   μεταξύ άλλων ο Ευρωβουλευτής και πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας που πραγματοποίησε χθες η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Καστοριάς στο ξενοδοχείο «Έσπερος».

Η προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση ήταν μεγάλη κάτι το οποίο δεν είχαν προφανώς προβλέψει τα μέλη της Ν.Ε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μη φτάσουν για όλους τα κομμάτια της βασιλόπιτας.

Ε.Ψ.

pasok pasok1 pasok2 pasok3 pasok4 pasok5 pasok-varsamis ΠΑΣΟΚ-8-667x500

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria