Αναγνώστης: Αμάν πιά! Συνεχίζετε να μας λέτε ΜΠΟΥΡΔΕΣ και να βγάζετε χαμογελαστές φωτογραφίες κόβοντας ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ ! - OlaDeka

Αναγνώστης: Αμάν πιά! Συνεχίζετε να μας λέτε ΜΠΟΥΡΔΕΣ και να βγάζετε χαμογελαστές φωτογραφίες κόβοντας ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ !

Το oladeka.com αναδημοσιεύει σχόλιο Καστοριανού Πολίτη που εκφράζει το μεγαλύτερο κομμάτι του Ελληνικού πληθυσμού

Το σχόλιο αναρτήθηκε ΕΔΩ

«Τελικά ΟΛΟΙ ΣΑΣ, είτε λέγεστε ΝΔ, είτε ΣΥΡΙΖΑ, είτε ΠΑΣΟΚ, είτε οποιαδήποτε άλλο κόμμα, είτε τοπικοί βουλευτές, είτε Νομαρχιακές, είτε οτιδήποτε άλλο, είστε απαράδεκτοι και μας έχετε κουράσει σε αφάνταστο σημείο, ώστε να μην αντέχουμε ούτε να σας βλέπουμε αλλά ούτε και να σας ακούμε πια.
Τα μόνα που βλέπουμε, είναι ένα συνεχές ξεκατίνιασμα με ένθεν και ένθεν δηλώσεις και αλληλοκατηγορίες, ανακοινώσεις, απαντήσεις επί των ανακοινώσεων, μεταθέσεις ευθυνών από τον ένα στο άλλον, ψέματα, απαντήσεις επί των ψεμάτων με άλλα ψέματα, και τελικά αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ από όλους σας !!!!!!
Δεν ξέρω αν δεν έχετε καταλάβει….η αν δεν θέλετε να καταλάβετε…ότι ο Έλληνας έχει φτάσει σε οριακό σημείο, ότι δεν μπορεί να θρέψει και να κρατήσει πια τα παιδιά κοντά του, ότι δεν έχει νοσοκομεία και αν αρρωστήσει είναι χαμένος από χέρι, ότι δεν έχει να πληρώσει όσα ψηφίσατε η ψηφίζετε καθημερινά σαν «επώδυνα μέτρα», ότι χάνει το σπίτι του, ότι οι νέοι μεταναστεύουν συνεχώς και γινόμαστε χώρα γερόντων, ότι ο Έλληνας βλέπει το παιδί να τον κοιτάζει στα μάτια και να του λέει «πεινάω»….

ΚΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ συνεχίζετε να μας λέτε ΜΠΟΥΡΔΕΣ και να βγάζετε χαμογελαστές φωτογραφίες κόβοντας ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ !!!!
Αμάν πιά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria