Έγινε η υπογραφή του Καταστατικού της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης - OlaDeka

Έγινε η υπογραφή του Καταστατικού της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης

Για προστασία της παραγωγής, ενίσχυση ποιότητας και εξωστρέφεια έκανε λόγο ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

Ένα καθοριστικό βήμα για την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Δυτικής Μακεδονίας έγινε με την υπογραφή του καταστατικού από τα ιδρυτικά μέλη της, το πρωί της Δευτέρας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Τα πρώτα 25 μέλη υπέγραψαν το καταστατικό και ορίστηκε για την επόμενη εβδομάδα η γενική συνέλευση που θα κάνει εκλογές για την ανάδειξη του διοικητικού της οργάνου και θα καθορίσει τους στόχους και τις δράσεις για το επόμενο διάστημα.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας συνεχάρη τους επιχειρηματίες, τους συνεργάτες του και όλους όσοι εργάζονται για την επιτυχία του εγχειρήματος, ενώ αναφέρθηκε σε ένα εργαλείο που «προστατεύει την παραγωγή μας, ενισχύει την ποιότητά της και δίνει την απαιτούμενη εξωστρέφεια».

«Όλοι μιλάμε για την ποιότητα, αλλά τώρα αυτή επιστρέφει στον παραγωγό. Μπαίνει μια τάξη στην αταξία και μέσα από τη σύμπραξη αυτή, θα ταξιδεύουν πολλά προϊόντα από τη Δυτική Μακεδονία, με κοινό στόχο και σχέδιο».

Από την πλευρά του υπεύθυνος περιφερειακός σύμβουλος Γρηγόρης Γιαννόπουλος αναφέρθηκε σε μια σύμπραξη μεταξύ περιφέρειας και ιδιωτών, με στόχο να υιοθετηθεί ένα σήμα και να πιστοποιηθούν κριτήρια για όλα τα προϊόντα που παράγονται και συσκευάζονται στη Δυτική Μακεδονία. «Ο φορέας θα κάνει δράσεις εξωστρέφειας για τις επιχειρήσεις, θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στην περιφέρεια και στο υπουργείο, θα οργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα κλπ» τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος.

DSC00461

DSC00463

DSC00480

DSC00482

DSC00492

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria