Άργος Ορεστικό: Εξετάσεις ζωνών TAE KWON DO ITF στον “ΑΓΣ 300” - OlaDeka

Άργος Ορεστικό: Εξετάσεις ζωνών TAE KWON DO ITF στον “ΑΓΣ 300”

Φωτογραφίες

Με επίβλεψη των Master Βασίλη Αλεξανδρή 8 DAΝ, Master Δημήτριο Μαλουσίδη 7 DAN, Instructor Ιωάννη Καμπέρη 5 DAN και Instructor Μιχάλη Μουρατίδη 5 DAN

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών TAE KWON DO ITF για τους αθλητές του “ΑΓΣ 300” στο Άργος Ορεστικό.

Πρέπει να τονιστεί ότι οι εξετάσεις έγιναν υπό την αιγίδα της ΑΟΤΕ αναγνωρισμένης ομοσπονδίας αθλητισμού και την επίβλεψη των Master Βασίλη Αλεξανδρή 8 DAΝ, Master Δημήτριο Μαλουσίδη 7 DAN, Instructor Καμπέρη Ιωάννη 5 DAN, Instructor Μουρατίδης Μιχάλης 5 DAN, τους οποίους και ο σύλλογος ευχαριστεί για την αμέριστη βοήθεια τους.

Η εμπειρία και η μεθοδικότητα του αναγνωρισμένου προπονητή μας από την Γενική Γραμματεία αθλητισμού instructor Ιωάννη Χατζηκυριακίδη 4 DAN, σε συνδυασμό με το πάθος των παιδιών έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το ΔΣ του συλλόγου και ο πρόεδρος Γιώργος Κοσμίδης 1DAN, ευχαριστεί δημόσια τους εξεταστές που παρευρέθησαν και οι οποίοι έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό TAE KWON DO ITF και συγχαίρει τους αθλητές του συλλόγου για την επιτυχημένη εμφάνιση τους.

Με τιμή

Το Δ.Σ του συλλόγου

DSC_0053

DSC_0058

DSC_0059

DSC_0089

DSC_0093

DSC_0377

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria