Καστοριά - Εσείς τι θα προτείνατε να γίνει δίπλα στο ξύλινο σπιτάκι; - OlaDeka

Καστοριά – Εσείς τι θα προτείνατε να γίνει δίπλα στο ξύλινο σπιτάκι;

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ….ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ;

Είναι ένα σημείο με πολύ μεγάλη σημασία και αξία ανάλογα με το πως θα αξιοποιηθεί. Για αυτούς τους λόγους έχουν γίνει πολλές συζητήσεις και έχουν δοθεί τεράστιες…μάχες κατά το παρελθόν για το ποιος θα…βάλει χέρι σε αυτό το φιλέτο της Καστοριανής γης.

Κάποιος από την παλιά ομάδα Παπουλίδη μας ψιθύρισε ότι η εκκλησία έχει ξεκινήσει γύρο επαφών για τη δημιουργία ναού σε αυτό το σημείο. “Έχουν μιληθεί οι πάντες και όλα είναι έτοιμα για τον νέο Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά…”

Όταν ένας διπλανός ρώτησε το πρώην πρωτοκλασάτο στέλεχος της ομάδας του παλιού δημάρχου, γιατί να γίνει εκεί εκκλησία, πήρε την απάντηση: “Μα καλά δεν καταλαβαίνεις ότι είναι μαγαζί βιτρίνα;”  Άφωνος ο ερωτών, ψέλλισε: μα καλά πάνω από 70 εκκλησίες έχει η πόλη, κι άλλη θα κάνουμε και μάλιστα εδώ; Για να ξαναπάρει την απάντηση από τον πρώην δημοτικό σύμβουλο:¨Μόνο ο Παπουλίδης μπορούσε να αντιδράσει και το έκανε τότε. Σήμερα κανείς δεν μπορεί να σηκώσει αναστημα λογικής και ορθολογισμού!”

Και εδώ ξεκινά την κουβέντα. Ποια είναι η πρόταση των Καστοριανών για αυτό το σημείο;

Κάποτε μιλούσανε για σταθμό ΚΤΕΛ, άλλοι πρότειναν το οικόπεδο για ένα σύγχρονο πολιτιστικό εμπορικό και εκθεσιακό κέντρο.

Άλλοι για έναν τουριστικό σχεδιασμό που θα αναβάθμιζε τις ανάλογες υποδομές για τους επισκέπτες τις πόλης.

Εσείς τι προτείνετε; Σχολιάστε υπεύθυνα…

Αναγνώστης προβληματισμού.

xylino-spitaki

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria