ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ: Οι υποκριτές που μας φόρτωσαν τα διόδια τώρα κάνουν σπέκουλα! - OlaDeka

ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ: Οι υποκριτές που μας φόρτωσαν τα διόδια τώρα κάνουν σπέκουλα!

Η ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, ΤΩΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ

Στην αντεπίθεση πέρασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς εναντίον της Μαρίας Αντωνίου που πρόσφατα διερύγνυε τα ιμάτια της σχετικά με το θέμα εγκατάστασης σταθμού διοδίων στην Εγνατία οδό στο ύψος της Νεάπολης.

“Κατ’ αρχήν θέλω να δηλώσω ότι είμαι κάθετα αντίθετη με τα διόδια στον Αλιάκμονα και θα κάνω ότι μπορώ για αποτρέψω την εγκατάσταση τους αναφέρει στο oladeka.com η κα Τελιγιορίδου και συνεχίζει:

Θέλω όμως να πω και το εξής. Τα διόδια αποφασίστηκαν και εγκρίθηκαν επί άλλων κυβερνήσεων με υπουργούς τους κυρίους Χαρδούβελη και Χρυσοχοΐδη.  Δεν μπορεί οι υποκριτές που τα ψήφισαν και τα ενέκριναν, να μας μαλώνουν και να το παίζουν επαναστάτες τώρα! Αν δεν ήθελε διόδια η κα Αντωνίου να μην τα ψήφισε όσο κυβερνούσε το κόμμα της! Αυτοί που μας τα φόρτωσαν μας κουνάνε και το δάχτυλο τώρα!”

«Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαµβάνειν» ανέφερε η κα Τελιγιορίδου κλείνοντας τις δηλώσεις της λέγοντας πως θα κάνει ότι μπορεί για να αποτρέψει τη δημιουργία των εν λόγω διοδίων “που ψήφισε και μας φόρτωσε” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Αντωνίου.

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria