ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ: «Αυτοί που για 11 χρόνια ζούσαν στη τύφλα τους, μετά από τον μακροχρόνιο σκοταδισμό τους μας κατηγορούν σήμερα για τυφλούς!» - OlaDeka

ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ: «Αυτοί που για 11 χρόνια ζούσαν στη τύφλα τους, μετά από τον μακροχρόνιο σκοταδισμό τους μας κατηγορούν σήμερα για τυφλούς!»

«Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι!»

Καταπέλτης η Ολυμπία Τελιγιορίδου η οποία αντιδρώντας αστραπιαία στο δελτίο τύπου της Μαρίας Αντωνίου την ισοπεδώνει κυριολεκτικά παρουσιάζοντας αποκαλυπτικό τμήμα της επιστολής του ΓΕΝ που αναφέρει ότι το θέμα της τακτοποίησης του οικοπέδου είναι μια διαδικασία που έπρεπε να γίνει εδώ και 11 χρόνια! Βέβαια οφείλουμε να σημειώσουμε ότι αυτή τη φορά η Τελιγιορίδου πρέπει να αισθάνεται ότι με αυτές τις εξελίξεις είναι σαν να κλέβει εκκλησία! Βούτυρο στο ψωμί της από τη στιγμή που κάποιοι έθεσαν μόνοι τους την κεφαλή τους σε «λαιμητόμο» που έστησαν για άλλους. Δείτε τι δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πριν λίγο στο facebook:

«Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι.
Αυτοί που για 11 χρόνια ζούσαν στη τύφλα τους και δεν έκαναν τίποτα για την τακτοποίηση του συνολικού οικοπέδου, που προσπαθούμε να επιλύσουμε μετά από τον μακροχρόνιο σκοταδισμό τους, μας κατηγορούν σήμερα για τυφλούς.
Και επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια όλη η Αλήθεια θα αποκαλυφθεί σύντομα και θα προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.»

teligioridou-ant-math

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria