Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γράφει ιστορία: Ο πρώτος Ελληνας στο All Star Game! - OlaDeka

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γράφει ιστορία: Ο πρώτος Ελληνας στο All Star Game!

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ

Το ελληνικό μπάσκετ πανηγυρίζει… Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι και επίσημα πλέον στο All Star Game που θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη, έπειτα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Ο 22χρονος άσος των Μπακς έλαβε 1.604.463 ψήφους, ήταν 3ος στην Ανατολή πίσω από ονόματα μύθους όπως αυτά των Λεμπρόν Τζέιμς και Κάιρ Ίρβινγκ, ενώ συνολικά ήταν 6ος αφού μπροστά του βρέθηκαν οι σούπερ σταρ Στεφ Κάρι, Τζέιμς Χάρντεν και Κέβιν Ντουράντ.

Ο Αντετοκούνμπο μάλιστα ήταν δεύτερος σε ψήφους για κοινό, παίκτες και ΜΜΕ στους ψηλούς της Ανατολής, πίσω μόνο από τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Τα ρεκόρ όμως δεν σταματούν εδώ. Εκτός του ότι γίνεται ο πρώτος Έλληνας που θα πάρει μέρος στο All Star Game, θα γίνει και ο νεότερος μη Αμερικανός παίκτης σε ηλικία 22 ετών και 74 ημερών που θα ξεκινά βασικός αφού θα σπάσει το ρεκόρ του Κινέζου Γιάο Μινγκ.

Ο Αντετοκούνμπο έσπασε μάλιστα και το ρεκόρ του Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, ο οποίος ως παίκτης των Μπακς είχε παίξει στο All Star Game σε ηλικία 23 χρονών και 271 ημερών.

Λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Αντετοκούνμπο μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο facebook, δεν παρέλειψε να πει ένα ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες.

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria