Ο “αδαής πολίτης” Γιώργος Μαντζούρας απαντάει στη Μαρία Αντωνίου - OlaDeka

Ο “αδαής πολίτης” Γιώργος Μαντζούρας απαντάει στη Μαρία Αντωνίου

Οι (κατά την βουλευτίνα μας Μ. Αντωνίου) “ΑΔΑΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ” από τη Μύηση, το Σπασμένο Ρόδι, την Κινηματογραφική Λέσχη, μαζί με πολλούς άλλους διακεκριμένους συμπολίτες ΟΛΩΝ των πολιτικών πεποιθήσεων (μεταξύ των οποίων και πανεπιστημιακοί καθηγητές), κατάφεραν με έντιμο παρότι άνισο αγώνα, να κερδίσουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, την κήρυξη του στρατώνα Μαθιουδάκη ως διατηρητέο ιστορικό μνημείο της πόλης μας.
Κι αυτό, παρά το λυσσαλέο αγώνα κάποιων πολιτικών μας για την άμεση κατεδάφιση του μνημείου, ώστε να κτισθεί εκεί ακριβώς (κι όχι σε ΚΕΝΟ οικοπεδο που υπήρχε δίπλα), το νέο αστυνομικό κτήριο, που πράγματι χρειάζεται η πόλη.
Εάν η πρότασή μας είχε εξαρχής γίνει από αυτούς δεκτή, αν είχαν δεχθεί από τότε την προσφορά του διπλανού οικοπέδου από το Δήμο, το αστυνομικό κτήριο ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΤΙΣΘΕΙ..
Στο τέλος αυτής της υπόθεσης, η πόλη θα έχει ένα νέο αστυνομικό κτήριο (έστω κι αν θα έχει κτισθεί με καθυστέρηση), θα έχει επίσης σώσει και ένα ιστορικό της μνημείο. Κι ελπίζω ότι το μνημείο θα το έχει αξιοποιήσει κιόλας ,έτσι όπως του αρμόζει.
Τότε, όλοι εμείς οι “αδαείς πολίτες” όλων των πολιτικών πεποιθήσεων, που αγωνιστήκαμε γιαυτό, θα είμαστε περήφανοι. Ενώ κάποιοι από τους τοπικούς κομματάρχες και πολιτικούς μας, θα έχουν στιγματισθεί ανεπανόρθωτα, ενώπιον της ιστορίας της πόλης…

ΥΓ. Για την προσβολή της μνήμης, της αείμνηστης φίλης μας Ελένης (Νένης) Τσαδήλα, δεν τολμώ να σχολιάσω την βουλευτίνα, επιτρέψτε μου να αυτολογοκριθώ…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria