«Θα είμαι ο μεγαλύτερος δημιουργός θέσεων εργασίας που έπλασε ποτέ ο Θεός» - OlaDeka

«Θα είμαι ο μεγαλύτερος δημιουργός θέσεων εργασίας που έπλασε ποτέ ο Θεός»

Τάδε έφη ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος των ΗΠΑ , Ντόναλντ Τραμπ, επιβεβαιώνοντας την κοινή ανά την υπόλοιπη υφήλιο πεποίθηση, ότι πρόκειται πράγματι για… σπουδαίο πολιτικό άνδρα!

«Θα είμαι ο μεγαλύτερος δημιουργός θέσεων εργασίας που έπλασε ποτέ ο Θεός», δήλωσε ο – πάντοτε μετριοπαθής-  εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, λίγες ημέρες πριν από την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του.

Έσπευσε να χαρακτηρίσει «ατού» την εκτίμηση που φέρεται να χαίρει από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, ενώ φάνηκε πεπεισμένος ότι πίσω από τις πρόσφατες κυβερνοεπιθέσεις κατά των ΗΠΑ, βρισκόταν η Μόσχα, προσθέτοντας ωστόσο ότι ανάλογες επιθέσεις πραγματοποιούνται και από «άλλες χώρες και άλλους ανθρώπους».

Ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, δεν φάνηκε να έχει αλλάξει άποψη αναφορικά με την κατασκευή τείχους στα σύνορα της χώρας του με το Μεξικό, σημειώνοντας  εμφατικά ότι το Μεξικό «με κάποιο τρόπο θα μας αποζημιώσει».

Τέλος ο κ. Τραμπ επανέλαβε την κατηγορία του σε βάρος του απερχόμενου προέδρου Μπαράκ Ομπάμα ότι «δημιούργησε» τη τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria